Jump to content
Joriz

Deze week 75% korting op de spellen van Rockstar Games!
Tijdens een 'Steam Sale' heb je de kans om spellen met veel korting te kopen, die je toch niet wilde hebben puh2.gif

Deze week zijn bijna alle spellen van Rockstar Games in de aanbieding op Steam. Je kan tot 75% korting krijgen op de 'normale' Steam prijs. Jouw kans dus om het Grand Theft Auto Complete Pack met GTA III, GTA Vice City, GTA San Andreas, GTA4 en de uitbreiding Episodes from Liberty CIty voor de PC aan te schaffen. Of kennis te maken met de andere spellen van Rockstar Games waaronder L.A. Noire, Manhunt, Midnight Club II en Max Payne 3.

De actie is geldig tot 30 juni. De Rockstar spellen zijn aan te schaffen via de Rockstar Games pagina van Steam. Het enige nadeel van de Steam versie, naast dat je geen fysiek exemplaar hebt, is dat het modden iets lastiger gaat, al werken modificaties zoals Multi Theft Auto wel na het uitvoeren van een downgrader met de Steam versie van GTA San Andreas.

Mocht je één van deze GTA klassiekers aanschaffen en hulp nodig hebben met de missies kan je natuurlijk alle missies beschreven vinden op WikiGTA. Daarnaast ben je ook altijd welkom op ons forum voor hulp, gezelligheid en het delen van je beste GTA screenshots. cool2.gif

Bron: Steam

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Weet wel dat deze deals, die tot en met 30 juni lopen, op het moment nog onderdeel zijn van de 'reguliere' uitverkoop, maar dat de prijzen mogelijk nóg lager zullen worden gedurende de sale. 75% korting is een hoop, maar het kan best zijn dat één of meerdere Rockstar spellen nog een Daily Deal of Flash Deal wordt/worden, wat inhoudt dat er alleen maar meer gestunt wordt met de prijzen. Zo is dat GTA-pakket dan meestal voor €10 verkrijgbaar. 't Is niet gezegd dat het nog gaat gebeuren, maar áls dat nog komt en je bent bereid om nog enkele dagen te wachten, kan het je weer een paar eurootjes schelen.

Zelf hoop ik dat L.A. Noire op die manier nog goedkoper wordt. smile3.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooie kortingen, maar heb al alles van R* wat ik wil hebben. :)

Leuke aanbieding alleen heb ik liever een fysieke versie van een game :)

Meer betalen en de ongemakken van een fysieke game (disc kan kapot gaan, steeds die disc invoeren), veel plezier. clown.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meer betalen en de ongemakken van een fysieke game (disc kan kapot gaan, steeds die disc invoeren), veel plezier. clown.gif

Maar wel een mooie poster voor aan de muur. :clown:

Ik zelf ben ook meer van de fysieke versie en bezit alle bovenstaande titels, helaas geen korting voor mij. :puh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ikzelf bezit ook alle spellen, behalve Manhunt, die hier genoemd staan. Mooie aanbiedingen inderdaad, maar mede vanwege de mod-reden ben ik graag liever niet zo verplicht aan Steam. Voordeel natuurlijk, is dat je het spel drna kan spelen zonder CD-R etc. en dat je het ook vanaf de cloud kan installeren. Nadeel dan weer is dat je altijd internet voor dit laatste moet hebben :puh:

Daarbij heeft een diskje ook zo z'n meerwaarde: Ik kan nog steeds GTA1 etc. spelen omdat ik een schijfje ervan heb. Als ik een game fysiek koop, dan moet het tegenwoordig een speciale editie zijn en dat levert ook weer leuke dingen op, zoals een map van de stad of een artbook :puh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou ik heb geen visa of master :( iemand die wat paypal geld heeft ? :puh:

Je hoeft niet om geld te gaan bedelen hoor. Je kan bij Steam ook gewoon met iDEAL enzo betalen ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...