Jump to content
Joriz

GTA5 komt op 18 november naar next-gen (PC pas in januari)!


gallery_1_5_225513.jpg

Eindelijk weten we meer. De release datum voor de next-gen versie van Grand Theft Auto V is bekend! op 18 november 2014 komt GTA5 naar de PlayStation 4 en Xbox One. De PC versie komt helaas pas op 27 januari 2015. De next-gen en PC versie heeft natuurlijk een grote hoeveelheid aan technische en grafische verbeteringen om Los Santos en Blaine County nog meer tot leven te laten komen. De verbeteringen betreffende onder andere:

- Nieuwe wapens, voertuigen en activiteiten

- Meer wilde dieren

- Meer verkeer op de straten

- Compleet nieuw systeem voor gras, bomen en groen

- Verbeterde schademodellen, weereffecten en veel meer.

De PlayStation 4, Xbox One en PC versie zal ook zoals de afgelopen weken al duidelijk werd meer dan 100 nieuwe muzieknummers bevatten, tevens nieuwe DJ mixes en nieuw commentaar van de DJ's voor de 17 in-game radiostations.

Alle spelers die van te voren het spel bestellen (pre-order) ontvangen tevens $1,000,000 in-game geld verdeelt over GTA5 en Grand Theft Auto Online. (GTA$500K voor Story Mode en GTA$500K voor GTA Online).

Een hoop exclusieve voertuigen staan ook te wachten voor fans die terugkeren vanaf de PlayStation 3 en Xbox 360 versie inclusief zeldzame versies van voertuigen zoals de Dukes, Dodo zeevliegtuig en een snellere en meer manoeuvreerbare versie van de Blimp.

Tevens zijn er nieuwe activiteiten zoals het fotograferen van wilde dieren en het doen van nieuwe shooting range challenges bij de schietbaan. Als je dus al de huidige versie hebt gespeeld krijg je ter beloning een hoop extra bij de next-gen versie.

Betreffende GTA Online is het met de Playstation 4 en Xbox One versie mogelijk om met maar liefst 30 spelers te spelen. Daarnaast zal alle content van alle eerdere GTA Online updates natuurlijk bij het spel zitten en is het tevens mogelijk je karakter van de PlayStation 3 of Xbox 360 versie mee te importeren.

Voor meer details over de exclusieve content zie: Rockstargames.com/V/bonuscontent.

Een nieuwe trailer is ook onderweg! Deze staat nu online!

De onderstaande fancy screenshots zijn gemaakt met de PlayStation 4 versie (klik voor grote versie):

med_gallery_1_164_327635.jpgmed_gallery_1_164_268056.jpgmed_gallery_1_164_353952.jpg

Bron: Rockstar Games Newswire

Edited by Joriz

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Ja inderdaad wel jammer van die DLC Auto's overigens geen last van maar zou wel leuk zijn. Wel ook weer erg jammer om tot Januari te wachten voor de PC versie. Ik hoop dat je binnenkort bij verschillende winkels je Current gen GTA5 kan inleveren voor korting op de next-gen versie..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mmm, dat wordt dus nog flink langer wachten dan verwacht, erg spijtig. :( Die nieuwe set met screenshots maken me aan de andere kant wel blij, ik ben benieuwd naar de trailer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waardeloos! Dat ze het op deze manier gelijk op ps3 uitbrengen i.p.v ons poep te geven en die next-gen gamers het beste van het beste! :@

Edited by Danger_dog_guy_7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waardeloos! Dat ze het op deze manier gelijk op ps3 uitbrengen i.p.v ons poep te geven en die next-gen gamers het beste van het beste! :@

Dit is toch normaal ? Anders gaat gtav ps4c niet veel verkopen :7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...