Jump to content

Wat is er eigenlijk goed aan ONLINE ?


Sanchezmoto

Recommended Posts

  • Reacties 52
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Sanchezmoto

    10

  • Danger_dog_guy_7

    5

  • DDT Dorus

    3

  • coolguynl

    3

Ach ja, je kunt GTA:O zo leuk maken als je het zelf wilt. Als je je constant loopt te ergeren aan mensen die je doodschieten, zet je jezelf toch in passive mode of ga je lekker single player spelen? Af en toe vermaak ik me nog wel met GTA:O, mits ik met vrienden speel. In mijn eentje vind ik er niet zoveel aan, eerlijk gezegd. Ik vind het wel goed dat Rockstar de game blijft updaten, want zo blijft er tenminste een beetje variatie in het spel.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik speel zelf geen Online (nog) omdat ik Xbox live Gold te duur vind. Maar ga vanaf januari dat wel spelen. Ik kijk regelmatig via Twitch naar anderen die GTAO spelen. Dat doodschieten gebeurt toch vooral tijdens freeroamen? Je kan als ik het goed zie je toch vrij snel aanmelden voor een race of iets anders en dan wordt je niet neergeschoten toch?

Overigens ben ik 38 en lijkt GTAO me een prima aanvulling op het spel. Mocht dat doodschieten toch veel voorkomend zijn zoek ik wel een grote crew op waar dat vervelende gedrag niet getolereerd wordt en speel ik wel alleen daarmee.

Link to comment
Delen op andere websites

Dat neerschieten ligt meestal een beetje aan de sessie.

Ik knal zelf niet zomaar iemand neer en dan valt het eigenlijk wel mee.

Maar zodra iemand het vuur opent op mij knal ik wel gericht terug maar dan ook niet veel meer dan 2 á 3 keer.

Bewerkt: door tommie59
Link to comment
Delen op andere websites

Ook ik ben 'iets' ouder dan het gemiddelde forumlid hier!

Maar dat is nu het mooie van GTAV(O) de mogelijkheden/keuzes zijn (bijna) eindeloos waardoor leeftijd niet veel uit moet maken!

Al staat het PEGI leeftijdscategorie icon18.gif niet voor niets op de game!

Deze verantwoordelijkheid ligt hoofdzakelijk bij de ouders of zij het wel of niet erg vinden dat hun zoon/dochter met ongewenst taalgebruik/geweld e.d. geconfronteerd word.

Mijn zoontje van 8 wil ook graag GTAV spelen maar krijgt daar van mij geen toestemming voor. Vanaf ca. 14 jaar ligt dat al weer heel anders is mijn persoonlijke mening.

Al kan de een zich wel 'gedragen', is wat volwassener voor zijn leeftijd dan een ander en kan daar allemaal wat beter tegen! (daarom gebruik ik ook geen headset en staat deze optie ook uit zodat ik geen geblér van anderen te horen krijg)

Maar verder...

Wil je online maar geen 'gezeur' van anderen, speel je bijvoorbeeld lekker in een invite only sessie!

Maakt het je niet uit, dan speel je in een public session met de kans dat je iemand anders tegenkomt en op jou begint te knallen ;)

En dan heb je nog de story mode (die ik inmiddels al 3x opnieuw gespeeld heb en nog geregeld speel) waar je op je eigen manier, tempo en wijze kan spelen.

En dan heb ik het geeneens over al dat andere (grafische) moois en mogelijkheden....

It's all in the game....

Link to comment
Delen op andere websites

Het leuke is dat je met Online met vrienden kunt spelen. = Ben wat te oud om met vrienden te "spelen"

Wat is dit voor waardeloze instelling dan. Onze PatrickW is bijna 50 en speelt nog met anderen. Je bent zo oud als je je voelt, en als jij denkt dat er een leeftijd vastzit aan samen spelen met anderen... Moet je misschien maar helemaal niet spelen.

Kan er nu niemand BEGRIP opbrengen voor het feit dat ik NIET HOU VAN SPELEN MET ANDEREN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Godverdomme ik moet me wel kwaad maken en weer geblokt worden !! Jullie zitten steeds te zeiken over feit van "met andere spelen"

IK SPEEL HET LIEFST ALLEEN IN MIJN EENTJE OF SAMEN MET MIJN DOCHTER MAAR NIET MET ANDERE DIE IK NIET KEN IK HET DAGELIJKSE LEVEN !!!!

Hoop dat iedereen het nu eens deftig heeft gelezen ????

Jullie zijn daar 14-15jaar en zeggen mij dat ik maar beter niet meer speel op GTA ???? Welk recht hebben jullie snotkinderen die normaal op straat moeten spelen buiten of in veld kampje bouwen ipv thuis voor de tv te zitten gamen.

Ik weet ook wel dat de kinderen nu bedorven zijn en alles digitaal doen, maar wil niet zeggen dat ik wegmoet als ik hier niet met "andere" speel !!! IK en enkel IK zal wel beslissen hoe en op welke wijze ik GTA speel !!!!

Mijn topic ging over SAFEHOUSES en nog krijg ik comment op iets wat er NIETS mee te maken heeft.

En JA nu zal IK (Sanchezmoto) WEER gestraft worden want OOHH ik ben boos en roep en scheld en dat mag niet van de heer moderator !! Is het zo dan is het zo, ik zeg alles plataf in gezicht en heb een leven buiten GTA !

En als ik thuis speel met men dochter GTA dan pakt niemand me dat af door te zeggen : Speel met anderen of WEG !!!

je kan hier wel hysterisch gaan doen maar dan had je dit topic maar niet moeten maken, alleen de naam kan al kritiek op leveren -.-
Link to comment
Delen op andere websites

en als je zo oud bent hoef je niet te reageren als een 15 jarige waar je commentaar op hebt, zelf ben ik ook 33 en kan mij echt niet druk maken over een internetforum, en ga daar zeker geen gal spuwen.

waarom zou je je in hemelsnaam kwaad maken hierover en gewoon je leven buiten gta als hoogste prioriteit stellen.

moderator kan weer aan het werk hier

Bewerkt: door DDT Dorus
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...