Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
PrioX

Verjaardagsactie: Deel je bijzonderste herinnering en maak kans op leuke prijzen


Het is morgen weer feest! Om de zestiende verjaardag van GTAGames.nl te vieren, en de recente lancering van onze Discord, organiseert GTAGames.nl een leuke win actie met leuke prijsjes. Als fansite van GTA zijn we logischerwijs helemaal weg van GTA. Maar Rockstar Games heeft tal van prachtige spellen gemaakt zoals Red Dead Redemption, Max Payne en Bully. Zoals alle fans hebben wij bijzondere herinneringen aan deze spellen en zijn er ons veel momenten bijgebleven.

 

Voor deze actie, die georganiseerd wordt in onze Discord, zijn wij opzoek naar jouw bijzonderste herinnering of moment tijdens het spelen van een Rockstar-spel. Dit mag een grappig tot emotioneel moment zijn geweest. Als het voor jouw een bijzondere herinnering is horen wij deze maar al te graag!

 

large.IMG_8520.jpg.affe6e73603c13da6aeae

 

Wat kun je winnen?

Met de PC release van Red Dead Redemption 2 in het vooruitzicht geeft GTAGames.nl exclusieve RDR-thematische goodies weg; een 'Redemption' t-shirt, een kaars in de vorm van een dynamiet, een metalen 3D puzzel van een trein, en natuurlijk de traditionele GTAGames.nl goodies waaronder pennen, een muismat en stickers. 

 

Nou, waar wacht je nog op?! Koppel snel je Discord-account en begeef je naar onze Discord. Daar kun je in het #discord-winactie kanaal alle informatie vinden en je inzending plaatsen. Hopelijk zien we jouw bijzondere herinnering snel voorbij komen. 🥳

 

De actie loopt tot 9 november, 12:00 uur. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

PrioX

Onze verjaardagsactie loopt nog tot komende zaterdag. Deel nog snel je bijzonderste moment en maak kans op leuke prijzen! :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
PrioX

Tot morgenmiddag kunnen herinneringen gedeeld worden op Discord. Daarna gaan we z.s.m. een winnaar selecteren. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...