Jump to content
PrioX

Young ''CJ'' Maylay in de clinch met Rockstar Games?


gallery_1_5_1059603.jpg

 

Een nieuw jaar met uiteraard weer GTA-nieuws. We beginnen het jaar meteen met een opvallend nieuwtje. Enkele dagen geleden verscheen er een interview online met Steve Ogg, Ned Luke en Shawn Fonteno. Wij kennen ze natuurlijk als de stemacteurs van Trevor, Michael en Franklin. Er werd gegrapt over een mogelijke releasedatum voor GTA 6 waarna er ook beweerd werd dat Carl ''CJ'' Johnson mogelijk opnieuw een hoofdrol zou krijgen. Natuurlijk was dit allemaal maar geplaag van de acteurs om de fans bezig te houden. 

 

Fans trokken massaal naar Instagram waar Young Maylay, de stemacteur van CJ, actief is. De rapper werd gebombardeerd met vragen over de volgende GTA. Dit tot grote ergernis van Young Maylay die in duidelijke taal duidelijk maakte dat hij in geen enkele vorm betrokken is bij een nieuwe GTA, en dat hij absoluut ook niets met Rockstar Games te maken wil hebben.  

 

Het is een verrassing dat Maylay dit soort uitspraken doet, en het is onduidelijk waarom hij deze doet. Het is niet de eerste keer dat acteurs in de clinch liggen met Rockstar Games. Zo heeft Rockstar Games zelf aangegeven nooit meer te willen samenwerken met Ray Liotta (Tommy Vercetti) en Michael Hollick (Niko Bellic). Deze akkefietjes zijn ontstaan nadat er onenigheid was over houdingen op de set en natuurlijk geld. 

 

Bron: Instagram

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...