Jump to content

Verzin een storyline!


MrKooKie

Recommended Posts

Post hier je eigen verhaal!

Mijne:

===============

Het is 1987...

Je komt aan op het vliegveld, je wordt opgewacht door je trouwe kameraad.. Ken Rosenberg...

'Hi! So you're KooKie, right?', 'Yeah, you damn right'. Wie is deze gozer, hopelijk toch niet mijn advocaat?

'Well, it's about time we've got someone to take this chaotic city down! *snaaaarff*'.

Blablabla...

'Ken..!, watch out!.. Noooo! You motherfuckers!! *rakettakketakketak!*', 'Argh'. 'Ken! Noooo!'... 'Christ, Diaz, how could you! You, son of a bitch! You filthy animal!'

Blablabla...

De rest moet ik nog effe verzinnen. :engel:

===============

Link to comment
Delen op andere websites

1996...

10 jaar geleden heeft Tommy Vercetti je vader gedood...

Jij bent Naomi Vance...dochter van Lance Vance. Je hebt gezworen Tommy te mollen en al zijn criminele kanalen over te nemen om je vader in eer te herstellen (nee, ik heb niet te veel Samurai films gezien)

Je bent net uit San Andreas aangekomen samen met je beste vriend Carl Johnson in het Ocean View Hotel...

CJ en Naomi cruisen door de stad in hun bombastische Phoenix om aan informatie te komen over Tommy...

Opeens ziet CJ op een terrasje een drugsverslaafde zitten.... "Rosenberg !" roept CJ Naomi stopt de wagen CJ stapt uit en rent naar Rosenberg. CJ begint allerlei vragen te stellen en Rosie doet zijn verhaal over Tommy dat hij voor CJ verzwegen had 4 jaar geleden. Dankzij Rosie weten ze welke domeinen (assets) Vercetti bezit en waar z'n Drugs Cartel hoofdkwartier is. "Starfish Island, Vercetti Estate..." mijmert Naomi... Laten we morgen een plan bedenken het is nu toch te laat. Ken schreeuwt: Laat me hier niet achter op straat! Ik wil mij wreken op Tommy omdat hij mij zomaar buiten geschopt heeft... Ze rijden terug naar Ocean View wanneer ze de pas afgesnden wordt door zwarte Sentinel XS'en CJ neemt het stuur over en manouvreert tussen de steegjes in in de hoop zijn achtervolgers kwijt geraken....

TO BE CONTINUED ...(hopelijk)

Bewerkt: door Miyamoto
Link to comment
Delen op andere websites

Het is 1989

Jij bent Franco Diaz. Je hebt net te horen gekregen van je moeder dat je echte vader Ricardo Diaz heet. Je heb ook te horen gekregen dat je vader is vermoord door Tommy Vercetti. Jij wilt natuurlijk het verhaal achter deze moord te weten komen en je vertrekt meteen naar Vice City. Op het Francis International Airport aangekomen zie je Tommy Vercetti een drugsdeal uitvoeren met Umberto Robina. Umberto Robina levert de drugs en Tommy het geld. Maar de deal wordt verstoord door leden van de Forelli clan. Umberto Robina weet te ontkomen maar Tommy wordt overhoop geschoten door Mike Forelli. Vanaf dat moment neem jij je intrek in Vice City en gaat op zoek naar Umberto Robina en mensen die kunnen vertellen waarom je vader is vermoord.

De rest van het verhaal werk ik later uit

Bewerkt: door Colonel Cortez
Link to comment
Delen op andere websites

het jaar 2000.,Vice City.

CJ heeft heel San Andreas in bezit en alle gangs van Los santos en San Fierro zijn gevlucht.

de "Ballas"zijn naar vice city getrokken.Ondanks Sweet 8 jaar geleden in de gevangenis was beland door de ballas en dat ze hun territorium hadden ingenomen,wil CJ alle ballas dood.CJ besluit zomer 2000 naar Vice City te trekken om daar alle Ballas uit te moorden.bij z'n aankomst zoekt hij onmiddelijk een hotel(juist,je mag uit een paar hotels kiezen)te zoeken. nadat hij een hotel had gevonden;zocht hij nog wat versterking bij andere verzetters tegen de Ballas.Hij trekt naar het Vercetti mansion,wat in de jaren '80 zo groot was,is nog groter geworden,namelijk heel starfish island is onderdeel van vercetti mansion.Je moet door te kiezen uit bepaalde zinnen een goede deal zien te maken;zodat de vercetti gang bij jou gang voegt(de grove)

als je dit lukt moet je het ook tegen vercetti zien op te nemen. je moet zoeken waar de ballas uithangt want ze vertonen zich enkel 's nachts in L.havana en Haiti.

Greetz.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

welcome To The 90,s

het is 1995

Tommy ontmoet CJ in Vice City voor een grote drugs deal met een paar andere gasten

op het moment worden die andere gasten doodgeschoten door sluipschutters

CJ en Tommy ontsnappen net aan de dood ze komen aan bij de Vercetti mansion'

Tommy en CJ worden beste maatjes en doen missies met elkaar om de zaak op

te knappen en komen Ken Rosenburg weer tegen die al een halve Coke snuif neus heb

Vice City word almeer voor vakantie gebruikt en meer relax heid

tot op de dag dat er een bende oorlog begint met de Vercetti Gang The Cubans

en de Haitans het word een chaos.Tot op de dag CJ Tommy veraden heeft

en bij de Haitans gaat horen Tommy pikt het niet en maakt CJ af

de Haitans worden allemaal afgemaakt en de Cubans.

De Veretti gang wint het

Ken Rosenburg word vermoord door de Haitans.

en Tommy maakt een drugsdeal met de Leone familie

Tommy word rijk en trouwt met Candy Suxx _O__O_

Bewerkt: door nick11123
Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

je bent weer Tommy Vercetti, je hebt CJ en zn familie vermoord en samen met Jake Dall(een coole nigger) achter alles aan wat dood kan. (je kan ook Dall spelen) Je moet alles vermoorden wat vermoorden kan en de politie doet alles om je te pakken te krijgen. Als Dall wordt vermoord ga je met zn broer verder: Tony Dall en zn maat: Tony Caprioni(niet Capriani). Ze weten Vice City , San Andreas, Liberty City allemaal te krijgen. Als ze erachter komen dat Caprioni Capriani is word hij vermoord. Dall en Vercetti schieten hun weg uit de politie, leger, en ESE's en ze overleven het. Dan worden ze de King Of Vice City!

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

Kendl Johnson, ondertussen Kendl Vialpando, verhuist samen met haar echtgenoot naar Vice City. Als hij op een avond uit stappen gaat, om de Gangs en de stad te bekijken krijg Kendl die avond een telefoontje.

"Leave town, or regret it."

Kendl, zo eigenwijs als ze is, schreeuwt terug dat ze niet vertrekt.

Als Cesar die avond terugkomt vindt hij Kendl dood op de grond. Meteen belt hij Sweet en CJ, die ook naar Vice City willen komen.

Cesar reist overal langs om uit te vinden wie Kendl heeft vermoord. Als na een tijd Sweet en CJ komen, helpen die mee, zodra Kendl is begraven.

What'll happen next?

Link to comment
Delen op andere websites

Het is 1988, een jaar van de dood en vuur. Kendl Johnson wordt ontvoerd door ene Peter Rosenberg, de broer van Ken. CJ, Cesar en Sweet gaan naar Tommy Vercetti (41 jaar!) waarna hij ze leid naar Ken. Ken wordt een week daarna dood gevonden en iedereen denkt dat The Grove het heeft gedaan. Dan wordt Sweet vermoord en Kendl volgt. CJ en Cesar gaan wraak nemen en als ook nog Peter Rosenberg wordt vermoord weten z het niet meer, ze kunnen een ding doen Vice City in handen nemen en San Andreas achter laten, want The Grove is vermoord. Als Tommy de twee aanneemt komen Paulie en Maccer (you fucking Twat). Paulie wordt vermoord en Maccer verbrand en gedumpt. Als CJ naar The Biker Gang gaan wordt Big Mitch vermoordt, who the fuck did this???Phil Cassidy blijkt ook al dood te zijn en zijn broer loopt in LCS! Als Jethro en Dwaine met guns eraan komen voelen CJ en Cesar zich bedreigt, maar ze willen helpen, ze gaan ook voor Vercetti werken. Als Donald Love wordt vermoord weet niemand meer wie dit allemaal doet. Veel mensen worden vermoord, verbrand, verdronken en overreden. Als moordzaken erbij komt wordt het nog moeilijker, Vercetti weet e te helpen en hij schiet veel kapot, iedereen van de politie gaat dood en Vercetti wordt The King, Vice City krijgt een revolutie totdater weer nieuwe politie komt! En de moordenaar bleek Jack Vercetti te zijn, het neefje van Tommy, maar die wordt snel vermoordt door Tommy.

Iets anders: ik zal het leuk vinden dat Tommy weer helemalal overnieuw moet beginnen omdat hij op vakantie is geweest en alles is overgenomen door de Cubans en een nieuwe baas, Rico! Je moet alle gangs met Rampages uitroeien en met Gangwars verslaan door de controle van de starten te krijgen, je vermoordt alle Cubans en neemt wraak op wie je ouders heeft vermoordt .Dan wordt je weer baas van VC!

Bewerkt: door Thomas Crown
Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...

Je ben Jack Verceti van Tommy en Mecedes je vader wordt vermoord en je moeder trouwt opeens met iemand van Love Fist en laat je in de steek.

Maar dan je krijg dan te horen dat heel Love Fist is uitgeroeid is inclusief Mercedes je zint op wraak en je wordt geholpen door Frank Vialpando zijn ouders Cesar en Kendl zijn ook vermoordt.

Ze zoeken samen uit wie dit geflikt heeft.

Je kan met beide spelers spelen en later in het spel komen ze erachter waar diegene die hun koud gemaakt woont.

Ze gaan naar binnen en dan blijkt dat Leatherface :-( de dader is om de macht over Los Santos en Vice City.

En dan pigy's i gonna kill you both niiiiiiiiii

Link to comment
Delen op andere websites

het is 2006, Tommy Vercetti's vrouw wordt vermoordt en hij is almiddels te oud om wraak te nemen, want hij zit al in de vijftig. Hij vraagt zijn 20 jarige zoon, Thomas Vercetti, die zelfs beter is dan zn vader, Thomas vindt het goed en gaat als eerste naar Umberto Robina, die vermoord is door zijn vader Alberto, die naast het lijk staat. Thomas vraagt of Alberto wat over zn moeder weet, dan zegt Alberto: Het is lang geleden, ik ben al stokoud, maar zoiets vergeet ik nooit, het begon toen Jack Forelli wraak wilde nemen op je vader, omdat Tommy dus Sonny Forelli heeft vermoord, maar hij richtte niet goed en schoot je moeder dood, je vader heeft veel gedaan, maar toen was ie al vijftig. Waar leeft ie gozer vraagt Thomas: Jack?????Hahahahhaha, hij leeft in San Andreas, maar als ik jou was zal ik eerst naar Liberty City gaan, hij is bevriend met de Leone'sen Sindacco's, vermoordt die eerst, anders krijgt Jack verrsterking. Opeens duikt Thomas op de grond, er is een drive by plaats en iedereen wordt vermoord, behalve Thomas. Als hij ziet dat Alberto dood is gaat ie wraak nemen. Hij gaat nar LC en vermoord daar eerst de Leone's en Sindacco's. Daarna gaat ie naar Marco's Bistro. Daar schiet ie iedereen dood totdat daar zijn vader staat met daarnaast Joe Sindacco, die ook wil wreken op Tommy omdat Tommy ook Paul Sindacco heeft vermoord. Dan schiet Thomas iedereen dood en peren vader en zoon hem. Op naar SA, waar na een maand zelfs alle Gangs dood zijn, Tommy en Thomas runnen de staat en alle omliggende steden en na een tijdje het hele land, zodat immigratie voor gangs niet meer mogelijk is.

THE END

Bewerkt: door Thomas Crown
Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...

jij bent de zoon van tommy, mike genaamd.

Het is 2005, 20 jaar later, de grote werf (niet diegene die je hebt gebombardeed met dat RC ding, maar dat andere) is inmiddels af, het is het grootste hotel van vice city. (daar richt je later je hoofdkwartier op)

Je komt juist terug van San andreas, waar je tehoren had gekregen dat je moeder en vader vermoord zijn.

Je zit in een privéjet, samen met CJ en wat andere kameraden, je bespreekt een plan om vice city te veroveren.

eenmaal aangekomen op the international airport, zie je ken rosenberg staan, je vertelt hem zijn plan, hij antwoord je te willen helpen, samen gaan ze op pad.....

Bewerkt: door Jorair
Link to comment
Delen op andere websites

het is 1981...

je komt aan op het vliegveld van Vice City... Je bent sonny forelly, een nOob in de misdaad maar je bent hier omdat je vader is afgeslacht en je zint op wraak. je krijgt de opdrachten van diverse mannen je raakt bevriend met een opdrachtgever die al heel wat op zijn naam heeft staan in het drugscerquit: Ricardo Diaz, hij behandeld je ofdat je zijn zoon bent. hij laat je zijn toekomstige huis zien dat nu word gebouwd op starfish island. jij wil naast de wraak het net zo ver schoppen als hij en gaar samen werken. jullie zorgen ervoor dat de cubans en de haitians elkaar in de haren vliegen en elkaar ruineren. totdat je erachter komt wie de opdrachtgever was voor je vaders moordenaar.

Juist: Diaz...

je probeert hem te vermoorden en doet dat denk je. maar hij leeft toch nog. hij verraad je bij de politie, maar net voordat ze jou krijgen vlieg jij rustig naar liberty city om daar een leuk restaurantje te beginnen. :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Er is net een jaar of twee geleden een oorlog geeindigd.

Jij bent de zoon van Tommy Vercetti. Je heet Santino.

Alles is kapot en je gaat terug naar het vercetti estate. Het gebouw is vernietigd.

Jij loopt weg met alle wapens die je maar hebt de oorlog is nog niet voorbij denk je.

Je vind een klein hotel en de eigendomsakte. Even later ben jij er de baas van en ga je naar je vader toe.

Hij word in het ziekenhuis vermoord.

Je gaat terug om het restaurant op te knappen en de stad weer zoals altijd te maken.

Je gaat nu wraak nemen op de moordenaars van je vader en de oorlogplegers.

Link to comment
Delen op andere websites

Je speelt met junior Sweet

En je gaat naar vice city een stad vol criminelen en gangsters...

Je begint bij je vader missies dan naar je tante (kendl)

Zo verder...

Op het einde moet je Salvatare Leone doden

klaar !!!

Link to comment
Delen op andere websites

Je speelt met junior Sweet

En je gaat naar vice city een stad vol criminelen en gangsters...

Je begint bij je vader missies dan naar je tante (kendl)

Zo verder...

Op het einde moet je Salvatare Leone doden

klaar !!!

Hoe kan dat? Salvatore Leone wordt al gedood in GTA III door Claude. GTA III speelt zich af in het jaar 2001 en hij wordt gedood in GTA III. Dus dit kan niet wat jij voor ogen hebt.

Bewerkt: door Colonel Cortez
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...