Jump to content

GTA III Trucjes!


8-Ball
 Share

Recommended Posts

Hier onder staan veel trucjes die je kan proberen voor GTA III. De meeste zijn met cheats. De cheats vind je hier!

Je kan het zien of het op GTA III Playstation, GTA III PC of Vice City Playstation is!

PC: Grand Theft Auto III op pc.

VC: Vice City op Playstation.

PL: GTA III op Playstation.

Vliegende Tank: (PL) (PC) (VC)

Om in een tank the kunnen vliegen moet je vliegende auto/dodo wagen code aanzetten. Daarma draai je de loop naar de andere kant en schiet je herhaaldelijk.

Door de muur heen: (PL) (In geluk met PC) (In geluk met VC)

Om door de muur heen te komen moet je 2 keer de snellere gameplay code doen, pak daarna een auto en zet hem tegen de muur aan en stap uit, ga nu sprinten tegen de auto bij de muur, in een keer zul je in een gebouw zijn, dit kan je bijvoorbeeld uit proberen bij Joeys. Als er niks in het gebouw is, val je in de blauwe hel.

Diablo met wapens: (PL) (PC) (Bij andere gangs in VC)

Als je diablo wapens wilt laten krijgen moet je een Diablo je laten volgen zonder knuppel, ga nu op een auto staan en de Diablo heeft een wapen (Colt 45).

Politieman in Tank: (PL) (PC) (VC)

Om een Politieman in een tank wil laten rijden, moet je een tank pakken staat bij Army Surplus winkel na de Exchance missie (Waar je de missie van Phil moest doen) of via Cheats. Rij dan met je tank naar een politieman en stap uit. Laat de politie je volgen (een ster) stap in in de pasagiers zijde, als de politie de deur open doet moet je snel uit stappen, nu moet je de politie uitzetten via cheats. Nu zal de politie in de tank gaan rijden. (Het is leuker om een tank aan te maken via cheats, de tank verdwijnt dan niet). Dit kan je ook anders doen, een FBI Agent in een Politie auto of een swat team man weer in een FBI Car, of een legerman weer in een swat team bus enzovoort.

Rij in ontplofte auto's: (PL) (VC) (PC)

Om dit te doen moet je een auto laten stoppen door er voor te gaan staan, steel hem nu, doe nu de Vernietig wagens code voor dat je bent ingestapt, na dat je dat hebt gedaan moet je ook nog eens heel snel de healt code cheat doen omdat je auto nog in de fik staat. Nu rij je in een kapotte auto die een wiel eraf heeft.

Meer auto's in je garage: (PL) (PC) (VC)

Is je garage vol en je wilt er nog een bij? Zet dan je auto tegen de garagedeur aan, stap uit maar laat de deur open, ga tegen de garagedeur aan staan en als hij open gaat, moet je je auto weer in gaan, rij nu je garage in, nu heb je meer auto's in je garage.

Wapens weer tevoorschijn: (PL) (PC)

Om je wapens weer terug te krijgen bij je schuilplaats, moet je je garage in en de muur raken, ga nu terug en de wapens zijn weer terug.

Tank rijd hard: (PL (PC (VC)

Het enigste wat je hoeft te doen is de loop van de tank naar de andere kant te richten en herhaaldelijk schieten! Bijna hetzelfde als Vliegende Tank dus!

De allesvrije Stretch: (PL) (PC)

Hiermee moet je weer de snellere gameplay code doen (2keer) en ook nog eens in de Salvatore Called a Meeting missie zitten. Ga naar Joeys en doe de code aan. pak een auto en zet die tegen de muur aan. Stap uit en ren heel hard tegen de auto en in eens zul je binnen zijn, pak de limo en rij achteruit, nu beland je in de blauwe hel even later ben je weer aan land, zet nu de code Vliegende auto/dodo wagen aan. rij naar de challahan Bridge en vlieg over het gat, nu zul je in Stounton Island zijn, ga nu naar 8-balls in Newport, plant er een bom in, ga nu naar je schuilplaats, en zet de auto in de garage, zet de bom aan en ga voor je garage zodat hij openblijft, in een keer zal hij ontploffen, ga weg bij de garage weg en even later weer terug, nu staat er een allesvrije stretch in je garage.

De kogelvrije Patriot: (PL) (PC)

Deze kogelvrije Patriot is makkelijk the krijgen, je krijgt hem na de Marked Man missie aan het einde, in een garage met wapens.

De kogelvrije Cheetah: (PL) (PC)

Deze kogelvrije auto kun je krijgen in de Turismo missie van EL Burro, als je alle missies al hebt gehaald van EL Burro. Steel voor de missie de Coach van het busstation en parkeer hem aan je hideout. Start de race nu en rij naar je hideout. Stap in de Coach en parkeer hem zo dat hij de hele straat blokkeert en de Cheetah naar de hideout leidt. Ze komen wel van de verkeerde kant van de weg. Rond de 100 seconden komen de eerste wagens aan. Zorg ervoor dat je 1 van de Cheetahs kan tegenhouden en hem naar je hideout leidt. Blokkeer uitgang van je hideout zodat de wagen niet weg kan en blijf er de hele tijd naar kijken. Als je geluk hebt, ligt de wagen al op zijn kop. Wacht nu tot de twee andere wagens de race afmaken en duw dan pas de wagen in de garage. Op dat moment gaan de deuren open en verdwijnt de bestuurder. De Cheetah die je nu hebt, kan tegen alle gevaren van het spel op water en de tank na.

De kogelvrije Securicar: (PL) (PC)

Dit is het enige voertuig waarvan een van de karakters in het spel vermeld dat het kogelvrij is. Dit is de Securicar die je achterna moet zitten in de "Van Heist" missie van Joey Leone. Jaag de bewakers zoals gewoonlijk weg en rij ermee naar je garage. Gooi nu een granaat in de garage. De missie is nu mislukt maar je hebt de wagen normaal. Zorg er wel voor dat de deur van de garage niet sluit wanneer de Securicar ontploft.

De kogelvrije Bobcat: (PL) (PC)

Ook deze kogelvrije wagen is de moeite waard. Als je niet te veel botst en geen tank raakt, gaat dit voertuig eeuwig mee want hij kan tegen kogels, vlammen en explosies. Om hem te krijgen moet je wel goed opletten. Je kan dit voertuig stelen in de Evidence Dash missie van Ray Machowski. Ga achter de Bobcat aan met een gewone auto en bots er tegen tot je twee sterren hebt. Rij dan met je voertuig naar de Pay'N'Spray op Staunton Island. Rij vandaar naar Phil's Army Surplus Store en steel zijn Barracks OL. Ga terug achter de Bobcat aan en rol hem op zijn dak door er veel tegen te botsen. Wacht er een tijdje bij ot de boodshap verschijnt dat die Bobcat maar een valstrik was. Nu stapt de bestuurder uit. Rol de wagen terug op zijn kop en duw hem terug naar je hideout. Zet hem nu snel in je garage en haal hem dan uit je garage voor te testen. Sla dan je spel op.

De kogelvrije Barracks OL: (PL) (PC)

Deze kun je krijgen bij de missie van one armed Phil. Als je de missie hebt gehaald staat hij er (Tegenover de Tank).

De kogelvrije Trashmaster: (PL) (PC)

Deze kogelvrije wagen kun je krijgen in de missie Blow Fish van Salvatore, het is wel moeilijk, je moet hem binnen de tijd naar staunton island brengen, dit doe je zo: zet dodo wagen code aan en ga naar de brug, vlieg over de brug rij naar je schuilplaats en zet hem in je garage en wacht tot hij ontploft. Laat de garage sluiten en doe hem dan weer open, nu heb je een kogelvrije Trashmaster.

Geen auto´s op de weg: (PL) (PC)

Om geen auto op de weg te laten rijden, moet je ongeveer 10 tot 15 tanken op de weg zetten via de Tank code, nu zie je geen auto meer rijden, als je toch een auto ziet, moet je even nog een paar tanken neerzetten.

125 healt: (PL) (PC) (VC)

Om 125 healt te krijgen moet je een hoertje laten instappen, en dan naar een plek zonder mensen, bijvoorbeeld je schuilplaats. even later gaat je healt naar 125. maar als je de healt code doet of een Ambulance in gaat, gaat je healt weer naar 100.

Geen ruzie met Gangsters: (PL) (PC)

Wil geen ruzie hebben met gangs? Dan moet je de telefoonmissie 'Rigged To Blow' van D-ice starten in shoreside vale. als je alles al hebt gedaan kun je hem opnieuw doen. Het eerste wat je doen doen is de bom onschadelijk te maken en dan niet terugbrengen maar ergens neerzetten, nu kan je niks doen maar je geen ruzie met gangsters, tenzij je af gaat. Je kan ook een skin gebruiken: Een groen oud mannetje met een hoed, iedereen is dan bang voor je gangs en politie, behalve dat mannetje zelf! Maar soms doet hij het in eens niet meer. (Je hebt ook een mannetje in VC)

Voetgangers met wapens en ruzie: (PL) (PC)

Om dit te doen moet je de cheat voetgangers vechten met elkaar en voetgangers met wapens/gekke voetgangers. Nu schiet bijna iedereen op elkaar met alle wapens.

Geen Politie: (PL) (PC)

Om geen politie te krijgen moet je in een garage gaan en de politie aanzetten, nu zie je ze allemaal voorbij rijden, ook kan je in een gebouw gaan met ramen, schietze kapot en ga naar binnen, of The Exchance missie aanzetten, en als je de helikopter hebt gegeknald moet je niet naar Maria gaan, maar weg. nu kan je niks doen maar dan heb je geen politie, tenzij je af gaat.

Makkelijke Villigante Missies: (PL) (PC) (VC)

Om deze Missie makkelijker te maken moet je met je politieauto naar je schuilplaats gaan en dan de missies aanzetten, rij nu je auto de garage in, sluit de deur, en doe dan de cheat Vernietig Auto's. Ga nu terug de politieauto weer in en dan weer uit, sluit weer de garage en doe dan weer vernietig wagens cheat. Zo wordt het heel makkelijk.

Onbeperkte Munitie: (PL) (PC)

Om onbeperkte munitie te krijgen moet je de wapen code doen tot je munitie op 9999 staat.

Tank in tunnel aanmaken: (PL) (PC)

Als je een Tank in de tunnel aanmaakt, komt die in het plafond vast te zitten, je ziet hem er helemaal in zitten, het ziet er raar uit maar is ook grappig aan de zijkanten, als je nog een tank aanmaakt, komt die in de andere tank.

Andere eilanden vroeg bereiken: (PL) (PC) (Vlieg over de brug VC)

Als je geen zin om de missies te doen en naar Staunton Island/Shoreside Vale wilt gaan moet je Vliegende Auto/Dodo Wagen Cheat aanzetten, nu kan je over de brug heen vliegen, als je pas in Portland bent en je gaat naar Staunton Island, kan je via de tunnel naar Shoreside rijden, als je al in Staunton Island bent moet je wel over de brug heen naar Shoreside Vale, je moet een snelle auto gebruiken, als je er bijna bent, druk je boven in! Nu ben je er!

Gratis Pay 'n spray: (PL) (PC) (VC)

Als je je auto in Pay 'n Spray doet, kost het je geld, als je het de tweede keer gelijkt er weer ingaat, wordt je auto gratis gespoten.

Cutting the grass missie makkelijker maken: (PL) (PC)

Als je deze missie niet kunt halen, moet je gewoon even een andere taxi pakken (maakt niet uit welke) en achter de taxi staan waar Curly normaal instapt, nu stapt Curly in jou taxi! Je hoeft hem alleen nog maar naar de haven brengen en hem doden!

Geen tijd: (PL) (PC)

Als je bij de A Ride In The Park, Gripped enzovoort geen tijd wilt hebben moet je een ring net buiten de tijd pakken, deze truc werkt alleen in geluk!

25 Armor erbij: (PL) (PC) (VC)

Om 25 Armor erbij te krijgen moet je een Enforcer in gaan. nu gaat je healt 25 vooruit, maar niet als hij al op 100 staat.

25 Healt erbij: (PL) (PC) (VC)

Om 25 healt erbij te krijgen als je healt heel laag is, moet je een Ambulance in gaan, nu heb je 25 healt erbij.

Verkrijg Shotgun: (PL) (PC) (VC)

Om een Shotgun te krijgen moet je een Politieauto in gaan (Police) nu heb je een Shotgun (5 kogels).

Maan Veranderen: (PL) (PC) (VC)

Pak je sniper rifle s'nachts en schiet op de maan, de maan wordt nu groter of kleiner.

Mensen gaan telkens dood: (PL) (PC)

Om dit te doen moet je 2 keer de snellere gameplay doen en mensen vallen je aan, ga nu op een auto staan die rijd en alle mensen gaan tegen de auto rennen, heel veel gaan dood!

Deur op slot: (PL) (PC)

Dit is wel leuk, je kan 2 soorten auto's ervan vinden: een Sentinel en een Infernus, De Sentinel krijg je in de derde missie van Marty Chonks, laat de auto oververven en zet hem terug als je uitstapt moet je de deur open laten, ga de auto weer in en de deur zit op slot. De infernus kun je krijgen in de derde missie van D-Ice, Rigged to Blow, als je terug bent en uitstapt laat je de deur open en dan stap je weer in. Als je je auto in de garage doet gaat het slot er helaas weer af.

Open deur: (PL) (PC) (VC)

Stap je auto uit en houd de handrem in, de deur blijft open. Het nuttige is dat je je auto snel weer in zou moeten.

Gekke dingen op het eind: (PL) (PC)

Als je de Exchange missie gehaald hebt zie je even later credits, nu moet je een paar cheats doen bijvoorbeeld Auto's ontploffen, meer politie, Tank aanmaken enz. Je ziet het allemaal gebeuren in de filmpjes.

Gekke dingen in het begin: (PL) (PC)

Als je New Game drukt en het begin is er kan je een paar code's doen zoals auto's ontploffen of krijg Rhino tank enz, Je ziet alles in het filmpje.

Auto's in de lucht: (PC)

Hiervoor moet je de GTA3 Trainer hebben, als je de Trainer gebruikt moet je een paar keer vernietig alle auto's doen, je ziet ze helemaal omhoog gaan in de lucht, in een keer moet je stoppen, alle auto gaan nu weer naar beneden, soms land er een op jou of op andere mensen.

Lichtere kleur FBI Car: (PL) (PC)

Steel een FBI auto via 5 sterren en laat hem oververven bij pay 'n spray, de FBI auo is iets lichter van kleur.

Extra geld: (PL)

Als je een dief ziet lopen (een zwarte man en een andere) moet je op hem richten, nu laat hij soms wat geld achter.

Vliegen met de dodo: (PL) (PC)

Pak een dodo op het vliegveld en ga naar de startbaan, ga heel recht over de startbaan heen, kijk nu aan de zijkant, druk als je rijd op onder (pc num6) totdat je vonken ziet, als je los laat ga je de lucht in, je moet als de dodo als hij te ve omhoog is naar beneden drukken totdat hij weer recht is, even later gaat hij naar onderen en moet jij ook een halve seconde onderen in drukken dan gaat hij weer recht, even later gaat alles vanzelf. Maar als je heel snel stuurt ga je neerstorten. Probeer de Unique Jumps te vermijden en vlieg niet van de kaart af!

Meiden volgen je: (PL) (PC) (VC)

Pak eerst een auto en zoek een hoertje op, laat haar naar je auto gaan, als ze buigt moet je naar achteren rijden (niet te snel), als ze naar je auto loopt moet je uitstappen, nu rent ze naar je toe. Je kan dit ook doen met meerdere vrouwen.

Achteruit schietende ambulance: (PL) (PC)

Pak een Ambulance bij het ziekenhuis en ga naar hepburn heights, een beetje naar het eind links van de weg naar de tunnel zie je een trap, rij je ambulance op de trap, de ambulance rijd zachtjes naar boven als hij bijna boven is stap je uit. Nu zie je allemaal vonken en even later schiet hij (soms) achteruit. Soms gaat hij heel hard en soms gaat hij zacht naar beneden.

Makkelijk achter het Politie Bureau: (PL) (PC)

Als je naar Staunton Island Politiebureau gaat moet je naar de ingang lopen, als je er bent moet je rechts of links gaan, nu kan je over het hek springen.

Autorook weg: (PL) (PC)

Voer de Healt cheat in terwijl je in een auto zit die rookt of brand, de brand/rook gaat nu weg.

Foutje met herhaling: (PL) (PC)

Na je de missie salvatore called a meeting heb gedaan moet je meteen als je het filmpje gezien hebt weer na salvatore verder gaan met de missie chaperone als je dan met maria de garage uit komt rijden moet je herhaling doen met f2 nu zie je dat salvatore en maria in de limo achterin zitten maar dit klopt niet want toni en joey zouden er in moeten zitten.

Achterkant van de Seuricar: (PL) (PC)

Pak een Securicar (geldwagen) en ga naar je schuilplaats in Portland, zet hem in je garage en als de sluit zie je nog de achterkant.

De grond in zakken: (PL) (PC)

Als je in Portland bent moet je naar een plek gaan achter joeys (over het gas heen over de muur) als je zo'n hek ziet met 2 metalen dingen ziet moet je de rechtse rechts nemen, rij er tegenaan en soms zak je de grond in (het beste kun je de banshee gebruiken).

Er zijn ook GTA Vice City Trucjes! Ga naar GTA Vice City Trucjes!

Edited by 8-Ball
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 88
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Joriz

  4

 • 8-Ball

  22

 • Le Freak

  18

 • Tim14

  3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mijn ScreenShots:

KAN ER NIET OPGEZET WORDEN!

Gewoon uploaden!

via het upload systeem voor superleden en moderators

Je mag alleen JPGs uploaden maximale grote 800 * 600

Ook mag het maar iets van 256 KB zijn.

Maar het werkt wel als je het goed doet!

Link to comment
Share on other sites

8-Ball:

Heeft iemand nog andere trucjes? Zeg het dan even. EINDE

Jazekers.. k heb er nog een paar:

Hoe je van Portland naar Staunton Island komt zonder alle missies te volbrengen:

Ga op zoek naar een lichte auto in Portland ( het beste kun je een politie auto of een Banshee pakken uit de showroom in Portland )

Doe de Flying Car cheat ( chittychittybb , voor PS weet ik hem niet )

Rij met je auto langs de blokkade van de Callahan Bridge de brug op, net zolang doorgassen tot je over de brug vliegt

Hoe je daarna van Staunton Island naar Shoreside Vale komt:

Gewoon de tunnel ingaan "achter" het Hospital, deze tunnel is nu niet geblokkeerd

Je kunt nu alleen geen missies doen, uiteraard..

Voor wie niet voorbij de missie: Cutting the Grass komt ( waar ik zelf ook gigantisch veel moeite mee had )

Je moet gewoon rechtstreeks vanaf Salvatore Leone naar de haven rijden en tegenover de ingang van de haven gaan staan tegen de pakhuizen aan..

Net zolang tot je de taxi met Curly Bob erin ziet rijden, dan rij je hem zo achterna de haven in....!

Als er nog meer trucjes bij me opkomen zet k die er ook op natuurlijk

Link to comment
Share on other sites

Die missie is nog makkelijker te maken! Je moet gewoon met jou taxi achter de normale taxi staan waar hij in stapt, nu stapt jij in jou taxi! Nu is hij heel makkelijk! Hee! Die kan ik er in zetten!

Die truc van staunton island vliegen had ik er al instaan maar toch bedankt! Eigenlijk kan ik heel veel missies makkelijker maken en erin zetten, maar ik doe alleen moeilijke (waar ik ook moeite mee had)

Link to comment
Share on other sites

Oh, sorry, niet op gelet :puh:

Ik heb ze van jou allemaal al geprobeerd, maar er zijn er 2 die niet lukken:

125 Healt; het hoertje stapt in, ik rij naar een rustige plek en er gaat alleen maar geld vanaf, maar geen healt erbij! :(

Kogelvrije Cheetah; ik haal de Coach bus en blokkeer de hele straat, er rijden 1 of 2 Cheetahs in, dan pak ik de bus en blokkeer de uitgang, maar dan zijn ze weg!

Je kan ze niet constant in het oog houden als je met de Coach de uitgang van je hide-out moet blokkeren! :angry: :(

De rest is allemaal gelukt! :D

Link to comment
Share on other sites

Je moet met een hoertje naar je schuilplaats en je moet 100 healt hebben, als het daar niet werkt weet ik het ook niet. de cheetah truc: je kan ook een tank pakken en naar je schuilplaats gaan, als ze eraan komen, schiet eentje kapot en duw hem in je garage, blijf ernaar kijken tot de race afgelopen is

Link to comment
Share on other sites

Gewoon de .bmp file in paint openen, dan selecteer je het stukje van je gezondheid en je wapen (met de knop Selecteren boven Opvullen)

Dan kies je in het menu Bewerken "Knippen" of "Kopieren"

Daarna: Bestand -> Nieuw, en dan kies je weer Bewerken -> "Plakken" :lol:

Link to comment
Share on other sites

Dat weet ik wel, maar alleen dat stukje van gezondheid en armor

Kan niemand tegenwoordig meer een computer bedienen?

Zoiets als Paint is toch het simpelste wat er is.

vergeet niet op te slaan als JPG

Want BMP willen we hier niet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


×
×
 • Create New...