Jump to content

Welke GTA is tot nu toe echt de beste


Karaev
 Share

Welke GTA?  

377 members have voted

 1. 1. Welke vind je beste tot nu toe

  • GTA Vice City Stories
   31
  • GTA Liberty City Stories
   32
  • GTA San Andreas
   115
  • GTA ViceCity
   51
  • GTA III
   10
  • GTA IV
   111


Recommended Posts

Beste mensen als hier al een topic over bestaat mijn excusses dan ik heb hem toch even gemaakt om jullie meningen te weten, en te weten welke GTA echt de beste is of die jullie het beste vinden

dus je kan stemmen en schrijf a.u.b. erbij waarom je het vind :cya::cya:

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 166
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Karaev

  2

 • Scarface92

  3

 • GTA-The-Best

  3

 • stano666

  3

GTA SAN ANDREAS, daar in zat bijna alles wel, je kon zwemmen, vliegen in alle vliegtuigen en helicopters, rijbewijs halen, het was heerlijk groot, missies waren over het algemeen vet, gwoon fantastisch spel :)

GTA VCS is ook geweldig, maar aan de ruimte die je in San Andreas had, kan VCS niet tippen.

Link to comment
Share on other sites

Ik ben iemand die nooit zegt: dat is de beste. Ik vind ze allemaal leuk en ik kan slecht oordelen, want ik heb Grand Theft Auto Liberty City Stories en Vice City Stories nóg niet gekocht. Ik vind zelf tot nu toe San Andreas het leukste te spelen, maar als GTA IV dezelfde richtsysteem heeft vind ik die leuker. Ik vind dat e bij San Andreas veel kunt doen. Bij GTA Vice City heb je geen fietsen, kun je niet zwemmen, heb je minder ruimte dan San Andreas en kun je minder doen, hetzelfde bij GTA3. Maar als ik San Andreas niet hebt, kan ik echt wel een hele dag genieten van GTA 3 en Vice City.

Ik vind Liberty City Stories en Vice City Stories ook heel erg leuk, het is een stuk vernieuwender dan ''3'' en Vice City.

Beoordeling (hoe moeilijk het ook is ;) )

GTA San Andreas 9,8

GTA Vice City Stories 9,7

GTA Liberty City Stories 9,6

GTA Vice City 9,4

GTA 3 9,2

Ik vind de mogelijkheden, schietsysteem, voertuigen, graphics en grootheid heel belangrijk, vandaar dat San Andreas het leukste is in mij ogen. Toch vind ik dat je de andere games niet mag missen en dat je die ook moet spelen, ik heb ze niet allemaal gespeeld, maar ik heb al vermoedens. Ikzelf houdt van een hele serie games van een soort, daarom wil ik ze ook allemaal.

Link to comment
Share on other sites

ik vind dat je bij geen enkele GTA kunt spreken van 'de beste' of juist 'de slechtste'. Er zijn in de GTA-reeks zoveel factoren die een game goed of juist slecht maken. Zo vind ik dat het richtsysteem in SA veel beter is dan in III en VC, maar je hebt ook de factoren als sfeer die een game goed maken. Zo hing in VC dat heerlijke (al vele keren op het forum gezegt) sfeertje, waar je in SA naar mijn mening niet van kunt spreken. Als je kijkt naar de vele minigames en mogelijkheden kunnen we niet om San Andreas heen. Toch vind ik GTAIII zeker nog een erg goede game, zeker voor in die tijd, dat bracht echt een grote verandering.

Naar mijn mening is geen enkele GTA de titel 'de beste' waard. Er zijn zoveel factoren die dat bepalen dat het niet te doen is om ze allemaal tegen elkaar af te wegen. Dus mijn conclusie is dat GTA:III t/m GTA:SA drie geweldige spellen blijven waar ik tot op heden vele uren plezier aan heb beleeft.

EDIT: Kan een mod dit topic misschien even mergen met deze?

Edited by Bassiej26
Link to comment
Share on other sites

Ik heb gestemt op GTA VCS. Ik heb Vice City niet, dus heb ik daar niet op gestemt. Het schijnt dat die de beste sfeer heeft. Dat heb ik iig wel bij GTA VCS. Dat mistte ik een beetje bij GTA LCS. Dus LCS en VC vallen af. GTA III heb ik nooit gehad, maar ik heb wat screens gezien, het zag er niet heel mooi uit, en de stad (dus waarschijnlijk ook de sfeer) is het zelfde als LCS en dat vind ik niet een hele leuke sfeer. SA was opzich wel heel leuk. Je had veel ruimte, maar je ik zou liever in VCS 20 rondjes rijden dan in GTA SA. Ook vind ik SA minder mooi dan VCS, en in VCS zijn wat leukere missies vind ik.

Hopelijk is het nu duidelijk :) .

@Admins: Jullie moeten misschien een forum maken: GTA Algemeen ofzo want daar kunnen dit soort polls in. En daar kan over Rockstar enzo gepraat worden... ;)

Link to comment
Share on other sites

ik moest nog wel even nadenken maar uiteindelijk is het toch SA geworden omdat je daar gewoon alles kan en omdat het lkr groot is, ik zat ook nog aan VCS te denken maar ik vind hem eigenlijk wel iets te makkelijk en iets minder mogelijkheden hoewel de zweer wel veel beter is in VCS heb ik toch voor SA gekozen

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...