Jump to content

nieuw spel van Midway'' fear_and_respect''


Tupac A. Shakur

Recommended Posts

Filmmaker John Singleton (Boyz N the Hood, Baby Boy and 2 Fast 2 Furious) heeft het script voor Fear & Respect geschreven. Deze nieuwe game van Midway is een third-person action/adventure game die het leven van een gang in de straten van Los Angeles zo realistisch mogelijk in beeld wil brengen. Het spel begint met de vrijlating uit de gevangenis van ene O.G. genaamd Goldie, vertolkt door een 22-jarige Snoop Dogg.

Gamers moeten hun weg zien te vinden door het Nickerson Gardens housing project en de L.A. Twin Towers prison. Dat gaat uiteraard niet zonder slag of stoot en het gebruik van wapens, zoals semi-automatische assault rifles, automatische assault pistolen, revolvers en shotguns. De game draait wat haar storyline betreft grotendeels om je reputatie in de straten van de stad, het kweken van angst of respect bij de vijand. Als we dit zo teruglezen, doet dit enigszins denken aan... Grand Theft Auto? Fear & Respect verschijnt in Europa op 25 november 2005.

fearandrespect014xe.jpg

fearandrespect034ir.jpg

fearandrespect057qx.jpg

/vids_1.html?fromint=1]«»klik«»[/url]

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...