Jump to content

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition nu beschikbaar

Posted
By PrioX
Posted

By PrioX

Source: Rockstar Newswire
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is vanaf vandaag speelbaar op verschillende platforms.

Met de komst van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition zijn GTA III, Vice City en San Andreas in een nieuw jasje speelbaar op de huidige generatie consoles en PC. De spellen zijn voorzien van grafische en gameplay upgrades. Zo maken de spellen gebruik van de Unreal Engine, is de besturing gebaseerd op die van GTA V, en zijn er bijvoorbeeld checkpoints voor missies toegevoegd. 

 

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is digitaal beschikbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC. Op 7 december komt er ook een fysieke versie uit voor de bovengenoemde consoles, m.u.v. een PlayStation 5 versie. De remasters komen ook naar iOS en Android in 2022. 

 

Ondertussen kunnen spelers met een Xbox Game Pass abonnement aan de slag met GTA San Andreas, welke gratis te downloaden is. Op 7 december zal GTA III naar het PlayStation Now abonnement komen. 

 

Bekijk hieronder drie vergelijkingsvideo's die Rockstar zojuist online heeft geplaatst, en laat ons vooral jouw eerste indruk weten! 

 

 
User Feedback

Recommended Comments

Op 12-11-2021 om 15:57, Blaatschaap zei:

Leuk, ik ben benieuwd! Als er niet teveel aan mankeert ga ik hem denk ik kopen. :) Weer lekker nachtmerries krijgen van de RC Helikoptermissie.

Spoiler: Er mankeert een hoop. 

Link to comment
Share on other sites

Op 15-11-2021 om 13:02, Sir_Ballas zei:

Spoiler: Er mankeert een hoop. 

Jezus christus. Een hoop? Wat een understatement. Oké. Ik had beter onderzoek moeten doen. Rockstar heeft deze port immers niet ontwikkeld, maar een toko genaamd ‘Grove Street Games’. Dit is dezelfde toko die de port naar iOS en Android heeft gemaakt. Blijkbaar is deze mobiele (!) port dus wéér geport naar de consoles. Vervolgens is die wéér geport en ‘geupgrade’ naar als Definitive Edition. Maar mijn god wat is dit slecht. Sommige missies zijn compleet onwerkbaar en besturing is anders dan het altijd was. 
 

Mijn nostalgische gevoelens zijn al vrij snel omgezet in frustratie. Dit is totaal niet wat ik verwachtte. Ik denk dat ik maar de originele versie uit de kas haal i.c.m. een mooie visuele upgrade mod. Als iemand nog tips heeft betreffende een dergelijke mod houd ik mij aanbevolen.

 

Wellicht is dit tevens een gelegenheid om weer eens ouderwets SA:MP / MTA uit de kast te halen?

Link to comment
Share on other sitesJoin the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...