Jump to content

GTA Online: TUNERS is nu beschikbaar

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Rockstar Newswire
De autocultuur neemt de straten van Los Santos weer over, want vanaf vandaag is de TUNERS update van GTA Online beschikbaar!

De actievolle update is geschikt voor alle fans van GTA Online, en brengt de LS Car Meet met zich mee. Dit is een nieuwe club en social space waar spelers samen kunnen komen en auto's kunnen showen, testen en upgraden. De update brengt tien nieuwe voertuigen met zich mee, een nieuw koopbaar bedrijf waarmee geld te verdienen is, nieuwe muziek, Contracts, races en nog veel meer. 

 

 

In Cypress Flats runt Mimi de LC Car Meet. Voor $50.000 kun je lid worden van deze club en krijg je toegang tot honderden levels waarmee je kleding, races, auto upgrades, trade prices, en assistentie kunt vrijspelen. Je kunt ook gebruik maken van de Test Track waarop je je eigen voertuigen kunt testen, of die op dat moment in de showroom staan. Zo kun je nu al de Pfister Comet S2 proberen die vanaf volgende week te koop is bij Legendary Motorsport. Leden van de LS Car Meet krijgen ook toegang tot nieuwe races, een gedeelde Mod Shop waarbij je kunt kijken hoe anderen hun auto upgraden (of zij kijken naar jou), en de Prize Ride: jouw kans om wekelijks een auto te winnen aan de hand van een aantal challenges. 

 

large.09561b738ad78c42e87e27bce430a9ac27

 

Maar de LC Car Meet is alleen het begin. Je kunt investeren in een eigen Auto Shop. Vanuit hier kun je een legaal bedrijf opstarten, auto's pimpen voor klanten en deze afleveren in de stad. Ook kun je Contracts starten. Contracts zijn actievolle missies waarbij je ook moet plannen zoals je dat bij de Heists doet. Je neemt het op tegen o.a. Merryweather, de IAA en meer. De Auto Shop geeft ook toegang tot een showroom waarin je auto's kunt parkeren, een garage waarin plek is voor tien auto's, een ruimte om te upgraden en meer. 

 

large.74fb97380f37dd73444153d313e83b7593

 

Naast alles wat hierboven genoemd is voegt Rockstar ook nog een hoop nieuwe muziek toe aan het spel. Je kunt ze zelf gaan zoeken, er zijn namelijk music sticks verstopt in de stad, en door deze te vinden voeg je de nummers toe aan je collectie. Ook zijn er zoals eerder vermeld tien nieuwe voertuigen beschikbaar, veel nieuwe kleding, flink wat algemene verbeteringen en natuurlijk wekelijkse events

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...