Jump to content

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition nu speelbaar op iOS, Android en Netflix

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Rockstar Newswire
Het heeft even mogen duren. Maar ruim twee jaar na de release op de consoles en PC, is Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition nu beschikbaar op iOS, Android en Netflix.

 Het leek er nooit van te komen. Maar vanaf nu kunnen fans de remasters van GTA III, Vice City en San Andreas spelen waar ze maar willen. Voor €19,99 per stuk kun je deze drie spellen installeren op je telefoon of tablet. Netflix-abonnees kunnen de spellen downloaden als onderdeel van hun abonnement. 

 

De remasters zijn dit keer niet afgehandeld door Grove Street Games, die nogal wat kritiek heeft gekregen voor hoe zij de remasters gelanceerd heeft. De spellen zaten namelijk vol technische problemen toen deze net uit waren. En zelfs tot op de dag van vandaag draaien ze nog niet optimaal. 

 

Of deze versies van het spel beter draaien, daar zullen we de komende dagen achter komen. De eerste impressies zijn in ieder geval niet slecht. 

 

Grand Theft Auto III – The Definitive Edition
Download Now: iOS | Android | iOS (Netflix) | Android (Netflix)

Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition
Download Now: iOS | Android | iOS (Netflix) | Android (Netflix)

Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition
Download Now: iOS | Android | iOS (Netflix) | Android (Netflix)

 

 

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Was gisteravond in bed toch even nieuwsgierig. Moet wel zeggen dat ik die besturing op de telefoon niet heel er fijn vind. Zou ook niet weten hoe het beter moet maar dat ter zijde. Wellicht dat je een joystick met bluetooth er aan kan toevoegen. Spel lijkt verder wel vrij soepel te lopen. Ik speelde op een Iphone 12 pro.

 

Blijft toch wel bijzonder dat spellen die we 20 jaar geleden op een console / pc speelden nu al tijden op de telefoon te spelen zijn. met of zonder visuele upgrade. Als we toch eens wisten waar de wereld over 20 jaar is. Vast geen GTA VII waarschijnlijk. Maar alsnog ben ik benieuwd waar de wereld verder staat.

Link to comment
Delen op andere websites



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...