Jump to content

The Contract: een nieuwe update voor GTA Online verschijnt 15 december

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Rockstar Newswire
Maak je klaar voor een nieuw GTA Online verhaal met Franklin Clinton, Dr. Dre, nieuwe muziek, en nog veel meer. De nieuwste GTA Online update ''The Contract'' zal 15 december beschikbaar zijn.

Na de overval op de Union Depository, heeft Franklin Clinton zijn eigen moves gemaakt. Maak kennis met F. Clinton and Partner; een bureau dat problemen voor bekendheden oplost. Franklin heeft alleen twee dingen nodig: een betrouwbare partner en een grote klant. Samen met Lamar Davis kan jij dat eerste worden en Franklin en zijn bedrijf helpen. 

 

 

 

Ondertussen heeft Franklin contact gehad met DJ Pooh. Een goede vriend van Pooh heeft namelijk wat hulp nodig. We hebben het over Dr. Dre, die zijn telefoon verloren is. De telefoon bevat nieuwe nummers van Dr. Dre, en deze zaak kan de grote doorbraak voor Franklin zijn. 

 

Maak je klaar voor een wild en hilarisch verhaal dat zich afspeelt in de de achterbuurten waar Franklin is opgeroeid, tot de duurste villa's, heetste feestjes en zelfs het hoofdkwartier van de FIB. Dat alles terwijl je vergezelt wordt door Franklin, hacker Imani, Chop de hond, en de crew waarmee je de eigendommen van Dr. Dre mee veiligstelt. 

 

Op 15 december zal het verhaal speelbaar zijn in GTA Online. Daarnaast brengt de update ook meer met zich mee: een nieuw radiostation, updates voor bestaande radiostations (inclusief nieuwe tracks van Dr. Dre), missies voor spelers die hun handen vies willen maken, wapens, voertuigen en meer. Meer details worden de komende dagen met ons gedeeld. 

 

0d10712cc9673d0cdd1256f26006c17d79edd309.jpg

 

7cd016ecbab409b919742540705978820c6438a6.jpg

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...