Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579950

Editie 139 - Forumview


OWN

505 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_3251_43_2109.gif

Deze rubriek is geschreven door Visser23

Alweer welkom bij een nieuwe Forumview die net als de andere rubrieken een dagje later is verschenen. Geen probleem natuurlijk, want één dag later is meer nieuws. Zo kon ik een verhaal krijgen van Kloep en meer. Veel plezier met lezen!

Wesley-GTA’s topic van de week

Zoals elke week vragen we een willekeurig lid om zijn of haar topic van de week en dit maal vroegen we een Superlid met zijn vliegtuigkrachten: Wesley-GTA.

Ik vind Heb jij wel eens dingen gedaan die tegen de wet zijn? het topic van de week. Ik vind het zelf wel geinig om te lezen wat andere mensen voor stoute dingetjes hebben gedaan in hun verleden, de waarheid komt zo toch een beetje boven water hè. Ook vind ik het leuke er aan dat je je eigen verhaal een beetje kwijt kan!

Poll: Wat wordt het nieuwe topic van de week?

GTAGames.nl afbeelding

[table=simple]

| | [E3] Electronic Entertainment Expo 2009|Stem!| |

| | Geile Dromen|Stem!| |

| | The Ballad of Gay Tony |Stem!| |

| | Nieuwe PC|Stem!| |

| | Aanvraag Bestanden/Data van GTA|Stem!| |

[/table]

Kloep nieuwe Co-Leader van Oceans Weekly News



29 mei kregen wij, OWN leden, het te horen. Kloep is de nieuwe co-leader na het vertrek van Dutchy3010 en Jay;. Thundercover is tegenwoordig de leider, en dus was er een co-leader nodig. Kloep is het geworden. Wij wensen hem allemaal veel succes met zijn nieuwe functie bij Oceans Weekly News. Ook heb ik hem gevraagd om een verhaaltje te maken. Dit is niet bij een verhaaltje gebleven, het is een verhaal geworden.

Mijn reactie op het feit dat ik co-leader van OWN ben geworden. Ik vind het erg leuk. Zelf had ik het niet verwacht. 1 November 2008 kwam ik bij OWN, ik zit er nu dus iets meer dan een half jaar. Ik kan me dat moment nog wel herinneren. Ik had mij daarvoor al twee keer aangemeld bij The Oceans, en ook twee keer afgewezen. Toen op zaterdagavond 1 november 2008 om 21:00 sprak Jowx mij aan op MSN met de vraag of ik misschien Test Jezelf wilde schrijven. Dat wilde ik wel, en van het één kwam het ander. Mijn rubriek was goed genoeg om een stand-in te worden van OWN. Als stand-in heb ik tot twee keer toe De Tien mogen schrijven, omdat Galiorix het te druk had in zijn privé-leven. Later werd er besloten dat ik Galiorix mocht bijstaan als vaste redacteur van De Tien. Dat vond ik erg fijn, want als vaste redacteur kun je een beetje zelf bepalen wanneer je je rubriek schrijft. Als stand-in krijg je het vaak pas zaterdagmiddag/avond te horen. Vanaf dat moment heb ik tot een paar weken geleden elke week met veel plezier De Tien geschreven. Bij de reorganisatie van OWN werd ik ook vaste redacteur van Interviews. Hier mocht ik samen met Visser23 aan gaan werken, wat ik tot de dag van vandaag nog steeds doe met veel plezier. De Tien is hierdoor wel wat verwaterd, en daar houd ik mij eigenlijk alleen nog regelmatig mee bezig wat betreft de opmaak. Natuurlijk weten wij ook allemaal dat vorige week aangegeven werd dat Jet en Jason stopte met OWN. Het is dan natuurlijk duidelijk dat Thundercover de nieuwe leader zou worden, maar wie wordt dan de nieuwe co-leader? Of ik het had verwacht? Nee, dat had ik niet. Je hoopt het natuurlijk wel, maar ik had het niet verwacht. Deze week sprak Thundercover mij aan op MSN, en mijn eerste gedachte was: co-leader?? En jawel, hij vroeg of ik misschien interesse had om co-leader te worden van OWN. Precies 10 seconden nadat hij het vroeg kwam mijn antwoord: 'Tuurlijk :D'. Ik had dus vrijwel geen bedenktijd nodig. Ik wilde het meteen. Wat verwacht ik ervan? Ik verwacht dat ik vele edities als co-leader van OWN zal blijven. Ook hoop ik dat alle redacteurs hun rubrieken op tijd inleveren, dat geeft mij weer minder werk. :engel: Natuurlijk hoop ik dat ik een fijne tijd zal beleven als co-leader van OWN en ik ga er voor zorgen dat OWN in ieder geval op hetzelfde niveau blijft. Dank u!

Naamswijzigingen en promoties



Zoals de meesten van jullie al weten zijn er deze week twee leden gepromoveerd naar Superlid. Bij deze nogmaals gefeliciteerd namens heel OWN! Natuurlijk komen ze er niet zomaar van af, en hebben we gevraagd naar de eerste reactie van deze twee leden met een vette kleur over hun naam heen. TomHagen zei het volgende: Mijn eerste reactie. Hmmm. "Leuk hoor." Dat was het eigenlijk wel. Beagle reageerde toch anders. Het leek alsof hij stotterde van blijdschap omdat dit zijn reactie was: Eerste reactie? Hmm, even kijken... Dat was toch echt: OMG, OMG, OMG!. Ook heeft Beagle zijn persoonlijke noot geüpdate. Zondag 24 Mei 2009: Cool, superlid! En even dubbel-checken of er echt "Superlid" stond zei Beagle.

Ook het topic van de naamswijzigingen is niet stil gebleven. Deze week hadden de admins het druk, want er waren maarliefst drie naamswijzigingen. 3 maanden en 11 dagen heeft The Hulk undercover gezeten bij de Triads. Hij is blij dat hij nu zijn ware aard weer mag laten zien. Dit was de eerste naamswijziging deze week. De tweede naamswijziging werd behandeld door Lantyz. KaleViool gaat verder als Twinskyh.

Twinskyh volgens Google. [disclaimer]. De derde werd net als de eerste naamswijziging van deze week behandeld door Dutchy3010. Royboow wilde eindelijk eens van zichzelf af kunnen bijten, daarom is hij nu een Snowleopard.

We vroegen naar een reactie van de tegenwoordige ‘The Hulk’. Waarom zou hij nou precies zijn naam hebben veranderd? Zijn reactie was het volgende: Ik ben veranderd van naam omdat ik met de naam Triads niet zoveel kon. Omdat ik nu The Hulk heet kan ik daar een signature & avatar van gaan dragen en ben ik een echte Hulk. Met Triads was dit niet het geval. En ik heb al een leuk motto voor in mijn signature: Het Monster Van Het Forum. XD

Twee nieuwe gangs op GTAForum



The Rock Society

The Rock Society is gestart door Correcthost op 26 mei. Zijn co-leader is Bellic. Tot op heden heeft de gang al vier leden, wat dus genoeg is voor een Gangtalk topic. Het gangtalk topic is aangemaakt op 30 mei, en telt al drie pagina’s. We vroegen Correcthost om een reactie over zijn gang te geven.

Voor de echte rockers onder ons is hier 'The Rock Society'! Bij ons draait alles om het wereldje van de rockmuziek, van classic tot metal! Bespeel je zelf een instrument of vind je de muziek gewoon heerlijk? Je bent altijd welkom om discussies te voeren met andere rockfans, mee te doen aan wedstrijden, informatie uit te wisselen over de nieuwste gadgets en ga zo maar door! We verwachten dat deze gang een redelijk groot aantal leden gaat krijgen, als gekeken wordt naar het grote aantal rockfans op GTA Forum. Daarnaast is het de enige gang met dit onderwerp specifiek. Ons doel is om leuke onderwerpen te verzinnen die veel mensen aantrekken en ervoor zorgen dat er dagelijks een groot aantal mensen in onze topics rondhangt. Zo wordt het een grote gezellige club die het nog heel ver gaat schoppen!

The Soccers

The Soccers is gestart op 24 mei door Kloep. Visser23 is zijn co-leader. Ook deze gang heeft al vier leden en dus is er een gangtalk topic aangemaakt. Dit gebeurde al één dag nadat de gang werd opgericht. Wat nou precies de bedoeling van de gang is? Nou, dat is simpel. Er worden verschillende activiteiten gedaan in de gang. Zo kan je gokken op wedstrijden die gespeeld worden. Er worden elke week tien willekeurige wedstrijden uitgezocht. Iedereen kan er op gokken, ook mensen buiten de gang. Ook is er een ander spel in de gang. Dit is een iets lastiger spel. Eens per 5 weken moet je een positie (keeper, verdediger, middenvelder, aanvaller) kiezen van één bepaalde club. Het gaat erom dat je een hele handige keuze gaat maken qua speler. Zo moet de speler vaak kunnen scoren, het team moet de nul kunnen houden, de speler moet weinig kaarten halen.

Ook is er een spel dat zich afspeelt in Football Manager 2009. Je kan alleen meedoen als je in de gang zit. Bij aanmelding moet je een lijstje invoeren met persoonlijke vaardigheden. Ook je positie moet je geven waar je wilt spelen. Dit wordt allemaal in Football Manager uitgewerkt. Als we genoeg spelers hebben, starten we een club met alleen eigen spelers. We beginnen dan in de Jupiler League en proberen natuurlijk zo hoog mogelijk te komen. Doe ook mee! Meld je aan bij The Soccers!

Beat Down erg actief



Beat Bierbuikje was al op drie mei aangekondigd door middel van een banner. Niemand wist waarmee ze Bierbuikje moesten verslaan. Op negen mei werd het eindelijk bekend, ze hoefden Bierbuikje niet te verslaan met spammen, maar met een spel. Om precies te zijn moesten de leden van GTAForum granaat slaan. Blijkbaar is het niemand gelukt om Bierbuikje te verslaan, want er is nog geen scorelijst gepubliceerd. Een week later is de tweede editie van Beat Bierbuikje begonnen. Hier is al wel een scorelijst te bezichtigen. Bij de tweede editie van de vijf is het de bedoeling dat iemand Bierbuikje verslaat in het spel ‘Don't Shoot The Puppy’. In de derde editie moesten de leden van GTAForum Bierbuikje verslaan met Cubefield. Nu, in editie 4, moeten de leden Bierbuikje verslaan in het spel Autosloop. Succes, en kom op leden!

Ook heeft Beat Down iets anders bekend gemaakt. Dit werd bekend gemaakt in een blogitem wat op 25 mei aan werd gemaakt. BeaT DowN heeft sindsdien nieuwe rangen, signatures en ook de blog heeft nieuwe banners. Ook is er een nieuwe recruitment topic aangemaakt, omdat het oude er al weken belabberd bij lag. Veel plezier met de nieuwe out-look, BeaT DowN!

Signature of the week



Welkom bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zoeken wij de signature geheel zelf uit.

vectorsignature3.png

.Nightflower. heeft een topic geopend met een andere soorten signatures dan normaal. Deze heten Vector Signatures. Ook voor Nightflower was het een andere style, en deze heeft ze dus maar even geprobeerd. Met dit als resultaat. Laten we kijken wat Ikkes ervan vindt.

Ikkes: De signature straalt een mooie, rustige en bovendien stijlvolle (vector??) sfeer uit wat mij wel bevalt. tevens vind ik het een mooie warme kleur die in verschillende tinten die goed bij elkaar passen tot een geheel komen. Enig minpuntje welke ik heb bij deze signature is het stukje met de naam erop. Opzich ziet het er mooi uit, maar ik denk dat het toch nog net wat mooier kan. Dat laat ik aan de echte graphics-kenners over :engel:

Hierbij eindigen we Forumview voor deze week.

Volgende week weer een nieuwe Forumview met ook weer nieuwe gebeurtenissen.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...