Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70930

Editie 1 - De Top van GTAGames


Visser23

487 bezichtigingen

detopvangtagamesoxi72.png

Geschreven door KaiSkillz

DE TOP 10 VAN GTAForum

Hallo iedereen! Welkom bij de Top 10! In deze rubriek wordt er elke week een selectie gemaakt van de tien slechtste of beste dingen van een bepaald onderwerp van GTAGames. We beginnen in deze eerste editie met mijn Top 10 beste topics in de Stamkroeg. Dit is geheel geschreven vanuit mijn perspectief, dus het is heel goed mogelijk dat je het er niet mee eens bent. Laat gerust een reactie achter!

SpacyColours is een persoon die wel van een lolletje houdt. Dit is weer een van zijn topics in de Stamkroeg wat vaak lachen geblazen is. Sommige mensen zijn braaf en doen niets verkeerd, maar op deze website zit vooral veel schorem. Deze badboys (en misschien wel badgirls) kunnen hier hun waarschijnlijk vele zonden opbiechten. Dit topic verzacht de pijn in je en opeens is je jarenlange schuldgevoel als sneeuw voor de zon verdwenen. Het gerucht gaat rond dat vooral veel leden van The Underground baat hebben bij dit topic

9.

Mijn berg

Bergen zijn over het algemeen mooi om te zien. Wat is er nou mooier dan de Oostenrijkse Alphen? Niets toch? In het topic 'Mijn berg' zijn er enorm veel bergliefhebbers te vinden, maar er kan maar één persoon de eigenaar zijn van zo'n mooie berg. De leden die posten in dit topic proberen zich dan ook op alle mogelijke manieren zich te kronen tot de koning van een berg waarvan eigenlijk niemand weet waar die ligt. Nou ja, zero fucks are given. Dit topic staat garant voor waanideeën en andere lollige onzin. Zo nu en dan leuk om eens in te posten. Neem eens een kijkje!

8.

Dit is in mijn ogen een van de spellen waar de Stamkroeg voor bedoeld is. De naam zegt het al. Een gebruiker post een foto van een persoon en de gebruiker onder je zegt wie die persoon is en plaatst vervolgens een nieuwe foto. Moeilijk, niet. De openingspost van

SpacyColours is tevens een van de leukste openingen van een topic die ik tot nu toe in de Stamkroeg heb gezien. Mijn complimenten! Het topic is jammer genoeg behoorlijk inactief en het gaat niet bepaald hard met het aantal posts. Toch krijgt het van mij een plaats in de Top 10, omdat ik het toch een leuk idee vind wat misschien toch wel iets minder goed uitpakte.

7.

Het Sinterklaas

Misschien zal het jullie verbazen dat dit topic in deze lijst te vinden is, misschien ook niet. Nou ja, laten ik het maar toelichten. Op zich is dit topic niet heel erg speciaal, maar ik heb het gekozen omdat het uiteraard paste bij de tijd van het jaar, maar bovendien omdat er elkaar het beste werd gegund en gewenst. Er werden de meest leuke dingen tegen elkaar gezegd en 'gegeven' en de voorwerpen die 'gegeven' pasten vaak ook echt bij die persoon. Het was kortom een topic waarvan de gezelligheid afstraalde en daarom staat het op een mooie zevende plaats.

Dit topic is een van de oudste topics van de Stamkroeg waar af en toe nog een post wordt geplaatst. Het is, zoals de naam al aangeeft, de bedoeling dat men hier een foto van zichzelf post. Helaas wisten sommige leden zich hier niet aan te houden en zijn er pagina's terug te vinden waarbij bijna elke post is weggehaald of waarbij er rode tekst onderaan de post te vinden is, omdat de moderator niet tevreden was over de post. Gelukkig gaat het wel vaak goed en hoeft de moderator niet in te grijpen. Keurige nummer 6 voor dit topic dus.

5.

Het grote koffie topic

Er zijn wel meer dingen waar een mens van kan genieten naast drugs, drank en vrouwen. Een van die dingen is koffie. Crypteq was (en is) zo in de ban van dit goedje dat hij besloot een heus topic er over te openen op 5 augustus 2014. Uit de poll die we in konden vullen bleek dat het leeuwendeel van de leden hier regelmatig wel een bakkie pleur drinkt en dan het liefste sterke koffie. Helaas is het topic blijkbaar niet meer zo interessant tegenwoordig en is er al een paar maanden niet meer in gereageerd. Een tip van mijn kant: Begeef je nog eens in dit mooie topic van Crypteq. Het liefst nog onder het genot van een bak koffie. koffie.gif

4.

Of je nu stoned, dronken of gewoon in een gekke bui bent, soms is het gewoon leuk om willekeurige dingen te roepen en het typen. Totally Random is het perfecte topic om dit te doen. Inmiddels is het topic niet actief meer en is er al maanden niet meer in gepost, maar toch blijf ik dit een erg leuk topic vinden. Het kunt niet niet echt een Stamkroegspel noemen. Het is eigenlijk meer dan een random topic wat gewoon erg leuk is. Oh...wacht.... nummer 4 dus.

3.

[sPEL]Bank of Gok?

Dit topic is nog geen half jaar oud, maar het wel een van de bekendste en actiefste topics in de Stamkroeg de laatste tijd. Toen het topic werd geopend op 26 juli 2014 door ERRWINS werd het al gelijk een hit in het gezelligste gedeelte van GTAForum. Binnen 24 uur bestond het topic 11 pagina's en bevatte het meer dan 150 posts. De laatste tijd wordt er al iets minder gepost dan voorheen, maar het is nog steeds drukbezocht en leden willen nog steeds wel eens een gokje wagen. In het begin deed ik ook veel mee, dus daarom staat dit topic op de derde plaats.

2.

Op GTAForum speelt de meerderheid van de leden GTA, waar je natuurlijk de Bad-Guy uithangt. Sommige leden hier op het forum hangen buiten GTA ook de bad-guy uit door nog heel laat wakker te blijven en geen enkele fuck geven om hun werk, school en andere 'onbelangrijke zaken'. Zelf ben ik niet zo enorm vaak in de Latenight Lounge te vinden, omdat ik natuurlijk het braafste jongetje van de klas ben, maar toch is dit een van de topics waarbij gezelligheid centraal staat en dat is toch wel waar de Stamkroeg naar streeft. Daarom een keurige tweede plaats voor dit topic.

Dit topic staat sinds 5 november 2006 al in de Stamkroeg en tijdens het schrijven bevat het topic al 1304 pagina's! Het is tegenwoordig nog steeds zo populair als vroeger. De beoordelingen zijn niet altijd even uitgebreid en even origineel, maar dit topic staat op plaats 1 bij mijn top 10 topics in de Stamkroeg, omdat je goed op de hoogte blijft van je eigen ontwikkelingen hier en dat dit 'spelenderwijs' gebeurt. Je wilt toch wel weten hoe je ervoor staat op GTAForum?

knipoog.gif

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...