Jump to content

NIEUW! De Stamkroeg!


Jowx

Recommended Posts

Met gepaste trots presenteren wij u de GTAForum Stamkroeg, te vinden onder NOTA in Lifestyle. De Stamkroeg is in het leven geroepen om leden een plek te geven om onderling over van alles te praten, waarbij zelfs slowchatten is toegestaan. Lijkt dat niet op NOTA? Mwa, in principe wel. Echter is NOTA langzamerhand uitgegroeid tot een Onzinforum, waar NOTA eigenlijk een forum is waar onderwerpen besproken kunnen worden die elders nergens in een forum passen. De Stamkroeg moet ervoor zorgen dat de meeste onzin uit NOTA verdwijnt, NOTA moet weer een forum worden waar bepaalde onderwerpen besproken worden die nergens elders passen. Dit betekend dan ook dat de crew in NOTA strenger op zal treden tegen onzinnige topics, NOTA wordt dus wat serieuzer en daarmee iets volwassener.

Nu het leuke nieuws, hihi, er komt dus een forum waarin iedereen zijn gezellige en grappige kant kan tonen. Uiteraard zijn de forumregels daar nog steeds van kracht en is het niet toegestaan om de forumregels aan je laars te lappen. De postcount is uitgeschakeld, dus iedereen kan ongegeneerd grappen uithalen en eindeloos praten over zijn of haar beleefde dag. Slowchatten, iets wat elders op het forum niet gewaardeerd wordt is in de stamkroeg gewoon toegestaan. Aangezien de crew ook zijn gezellige kant heeft en ook wel van een grapje houdt zijn wij daar ook te vinden. De Lifestyle crew zal het forum modereren. Omdat dit een forum moet worden om de leden iets dichter bij elkaar te krijgen en vooral de gezelligheid op het forum een plaats te geven is er heel veel toegestaan in de Stamkroeg. Er zijn vanzelfsprekend wel grenzen. Zo is het, ondanks dat de postcount uit staat, niet de bedoeling om dubbelposts te plaatsen of de Stamkroeg onder te spammen. Je mag topics over elk onderwerp (let hierbij ook op de regels!!) aanmaken, maar hou het wel een beetje netjes. Maak geen 100en topics over kaas aan en een topic over kaas met 5000 reacties per dag is ook niet wenselijk. Er is nogmaals heel veel vrijheid voor eenieder in de Stamkroeg, maar er zijn en blijven grenzen.

Aangezien er heel wat topics die in de Stamkroeg thuis horen op dit moment in NOTA staan, zullen we de komende tijd constant topics van NOTA naar de Stamkroeg verplaatsen. Wanneer je plotseling een topic kwijt bent dat normaal gesproken in NOTA te vinden was, is de kans groot dat deze nu in de Stamkroeg staat. Het aantal topics dat hiermee gemoeid is, is vrij groot. Hierdoor kan dit proces van verhuizen nog wel even duren, dus kijk niet vreemd op wanneer er in de komende weken nog steeds topics verdwijnen uit NOTA.

De welbekende forumspelletjes zijn vanaf heden ook terug te vinden in de Stamkroeg, het speciale forum dat hier speciaal voor was in NOTA is niet meer.

Genoeg geouwehoerd, neem nu een kijkje in onze nieuwe gezellige Stamkroeg!

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 44
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Jowx

    7

  • Jesperkaj

    4

  • NickOwnage

    4

  • Faenty.

    3

Ik ga 99 topics openen over kaas met 4999 reacties. :bier: Maar klinkt leuk. Is kort samengevat dus gewoon een dumphok voor alle onzin uit NOTA. :puh:

Je moet het niet zien als dumphok voor onzin. NOTA zal wat serieuzer zijn in de toekomst, echter is de stamkroeg er grotendeels voor de gezelligheid.

Word hier ook alcohol geschonken? :bier:

Uiteraard.. :bier:

Link to comment
Delen op andere websites

De postcount is uitgeschakeld

worshippy.gif

@Cabyon: Nee, het zal waarschijnlijk zo zijn dat topics waar je niet over kan discussiëren, zoals ''Sneeuw' en 'Bier', gewoon in NOTA blijven en het gewoon zijn naam en betekenis kan houden.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik ga 99 topics openen over kaas met 4999 reacties. :bier: Maar klinkt leuk. Is kort samengevat dus gewoon een dumphok voor alle onzin uit NOTA. :puh:

Je moet het niet zien als dumphok voor onzin. NOTA zal wat serieuzer zijn in de toekomst, echter is de stamkroeg er grotendeels voor de gezelligheid.

Een enorm gezellig dumphok dan? :bier:

Link to comment
Delen op andere websites

Wat is de achterliggende gedachte hierachter, als ik vragen mag, behalve het proberen te ordenen van de onzin?

Sommige leden hebben behoefte aan de meest onzinnige topics, andere leden wat minder. NOTA is voor alles wat niet in de bovenstaande fora kan komen, dat is dus niet per definitie onzinnige topics. Voor die laatste leden zijn de hele onzinnige topics een doorn in het oog; dat zijn er zoveel dat ze de leukere topics (in hun ogen dan) niet eens meer op de index zien staan. Dit is een oplossing die goed is voor beiden groepen: leden die onder de eerste groep vallen kunnen nog steeds in die meest onzinnige topics posten en de tweede groep kan weer gewoon naar NOTA gaan zonder dat het bloed onder hun nagels vandaan wordt gehaald. Win-win situatie. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Ha ha..

Ik vind het een leuk idee. Zo gaat alle het onzin eruit en blijven alleen de nuttig topics nog in NOTA staan. Goed idee van de crew :dans:

PS. Maar wat vinden jullie dan eigenlijk onzin voor de NOTA??

Bewerkt: door Leontjuuh-gta
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...