Jump to content

Terrorisme


NicolaB

Recommended Posts

Het is weer zover.

Wat is er gebeurt in Hoofddorp dat het de trends haalt?

Verdachte man was er gezien in de trein van Brussel naar Amsterdam. Die is toen op Hoofddorp stil gezet, arrestatieteam erop af en een man aangehouden. Helikopters erboven enzo. Bovendien was het gebouw van Sanoma ontruimd vanwege een mogelijke bom. En dat zit ook in hoofddorp.
Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 285
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • KoningJesper

    61

  • NicolaB

    51

  • SpacyColours

    16

  • Michael

    14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eigenlijk logisch, na de arrestatie van Abdeslam lijkt het mij een versnelde aanslag, die eigenlijk al op hun "menukaart" stond.

zeker nu dat ze de hele buurten in brussel aan het uitkammen zijn en de boel verijdeld kon worden.

Afgelopen maand hebben ze van een overloper van IS de hele boekhouding met namen en adressen van 22.000 aanhangers in handen gekregen.

wat mij betreft moeten ze de mensen op deze lijst stilletjes laten "verdwijnen", gewoon opruimen. en zo snel mogelijk.

niet arresteren, niet voor de rechter, gewoon opruimen.

Link to comment
Delen op andere websites

Het ging trouwens niet over zijn eigen ervaring, maar die van een 15-jarig meisje uit Amsterdam. Pubers uit haar klas begonnen te juichen :7 Kansloos.

Die kinderen hebben totaal geen opvoeding gekregen. Als ik hun leerkracht was geweest had ik hun allemaal laten nablijven. :7

Link to comment
Delen op andere websites

https://www.facebook...400?pnref=story

Ivar Mol krijgt politie aan de deur omdat hij zijn ervaring voor een klas deelt.

Het lijkt mij dat de politie ook nog wel met een verklaring komt, want het lijkt me zeer sterk dat dit het hele verhaal is.

Het ging trouwens niet over zijn eigen ervaring, maar die van een 15-jarig meisje uit Amsterdam. Pubers uit haar klas begonnen te juichen emo.gif Kansloos.

Zoals verwacht: klik en klik. Achteraf een verhaal met een hele andere context.

Link to comment
Delen op andere websites

En in Amsterdam kunnen ze ons wel vervelen met OV-chipkaart poortjes, maar die zogenaamde beveiliging is nergens in zicht...

Die poortjes zijn er ook meer om zwartrijders te stoppen dan terroristen. :puh:

En ik zal je eerlijk vertellen: er is geen fysieke beveiliging die dit soort type van terrorisme kan voorkomen. Voelsprieten in de wijk wellicht een beetje, intel of mollen binnen zo'n terroristencel etc. , maar dat is allemaal voorafgaand aan zo'n incident. Wanneer het incident voltrekt is het alleen maar zo veel mogelijk schade zsm proberen te voorkomen (in te perken).

Bewerkt: door NicolaB
Link to comment
Delen op andere websites

Grote politieactie bij McDonalds Zaandam, vanwege verdachte mannen, een verdacht pakketje en een mogelijke bomgordel. Politie heeft waarschuwingsschoten gelost en een arrestatieteam staat klaar om de McDonalds binnen te vallen.

EDIT: Lijkt niet niks te zijn. AT met honden en er rijden continue motoragenten met kogelwerende vesten rond.

Bewerkt: door KoningJesper
Link to comment
Delen op andere websites

22.000 geregistreerde terroristen, die niks anders willen dan ons, en onze maatschappij kapot maken, en dit ook

openbaar duidelijk maken en toegeven.

of 11 miljoen onschuldigen (door facisten)

Bewerkt: door Guardian1980
Link to comment
Delen op andere websites

Het zonder proces afmaken van 22000 mensen klinkt mij in de oren als de mening van een extremist, die niet onderdoet voor de overtuigingen van welke willekeurige fascist, salafist, terrorist, communist, of psychopaat dan ook.

Link to comment
Delen op andere websites

proces is nodig om hun onschuld te bewijzen, door deze registratie zijn ze bewezen schuldig aan deelname van een terroristische organisatie, waarvoor heb je dan een proces nodig?

als het een toevallige lijst van namen was, dat is iets anders, dit is een lijst dat ze zich bewust inschrijven voor deelname aan IS, in mijn ogen gewoon een bekentenis.

De oppositionele Syrische site Zaman al-Wasl heeft de persoonlijke gegevens van 1736 ISIS-strijders online gezet. Volgens het Britse Sky Newsheeft Zaman maar een klein deel van de beschikbare gegevens gepubliceerd, de Britse zender zegt inzage te hebben gehad in 22000 dossiers. De documenten zouden zijn gelekt door een gedesillusioneerde voormalige strijder van ISIS. Het is niet duidelijk of Zaman en Skynews dezelfde bron gebruiken.

Koban%C3%AA_Syria_-_Oct_2014.jpg

Beelden van de slag om Kobane tussen ISIS en het YPG Illustratie: Wikipedia

Iedereen die zich bij de grensposten van ISIS meldt als vrijwilliger moet een uitgebreide vragenlijst invullen met naam, nationaliteit, geboortedatum, beroep en bloedgroep. De jihadist in spe moet ook aangeven of hij soldaat wil zijn en in de frontlijn wil vechten, of liever voor zelfmoordcommando speelt. Deze vragenlijsten zijn nu door Zaman al-Wasl online gepubliceerd.

Van de jihadi’s op de lijst van Zaman, komt slechts 1,7% uit Syrië en 1,2% uit Irak. Zo’n 25% van de ISIS-strijders komt uit Saoedi-Arabië. Ook Tunesië, Marokko en Egypte leveren veel kanonnenvoer. Van de niet-Arabische landen voert Turkije de ranglijst aan, gevolgd door Frankrijk.

Zaman waarschuwt dat deze cijfers een vertekend beeld geven omdat de meeste uit Syrië en Irak afkomstige strijders in Mosul en rond Ramadi gelegerd zijn. Het werkelijke aandeel van Syrische en Irakese strijders is waarschijnlijk veel hoger, met name onder het midden- en hogere kader

- See more at: http://www.krapuul.n...h.0royj66k.dpuf

als je even googeld wat de lijst daadwerkelijk voor staat...

Daarnaast heb ik zelf gezien wat die Nazi's opgebouwd hebben in polen (auschwitz, en birkenau) en ik voel me niet geroepen om een moordfabriek van onschuldigen op te zetten, dus ik voel me echt niet aangetrokken tot jouw bovengenoemde groeperingen, waar je mij persoonlijk van beschuldigd, zonder dat je mij kent. Een bewering zonder onderbouwing. Maar ja jij zet ook regelmatig uitspraken op het forum waarbij ik mijn vraagtekens bij zet. ik weet niet of de geschiedenis van "waar denk je aan" terug te vinden is, maar daar staan er genoeg tussen.

Bewerkt: door DDT Dorus
Link to comment
Delen op andere websites

proces is nodig om hun onschuld te bewijzen, door deze registratie zijn ze bewezen schuldig aan deelname van een terroristische organisatie, waarvoor heb je dan een proces nodig?

als het een toevallige lijst van namen was, dat is iets anders, dit is een lijst dat ze zich bewust inschrijven voor deelname aan IS, in mijn ogen gewoon een bekentenis.

Omdat er mensen tussen kunnen zitten die niet vrijwillig bij IS zijn gevoegd, omdat ze vrijwillig terugtraden voordat ze werk voor IS verrichten, omdat niet alle IS-rekruten strijders of zelfmoordcommando's zijn... Bovendien is de doodstraf een onmenselijke straf die volgens Europese verdragen verboden is. Als wij niet onze eigen (grond)wetten respecteren c.q. wij niet langer een rechtsstaat zijn, dan hebben we elke morele grondslag voor het vervolgen van jihadisten kwijtgespeeld.
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...