Jump to content

[SA] SA Mysterie


Froodooo

Recommended Posts

Misschien ken je het nog, dat geheimzinnige mysterie van anderhalf jaar geleden. Inderdaad, dat ene toernooi waarbij mensen hun leven waagden om met een fototoestel koste wat het kost een screenshot te maken van die geheimzinnige plekjes in San Andreas. Sommigen slaagden erin een screen uit het vuur te slepen (of te klikken), maar van sommigen ontbreekt simpelweg ieder spoor...

Waag jij het een tweede maal?


Informatie

In dit toernooi is het de bedoeling dat je, met de fotocamera van San Andreas in de aanslag, het spel ingaat, en objecten fotografeert. Deze objecten zijn per ronde aangegeven door kleine screenshots (zie bij 'voorbeeld' hieronder). Het is de bedoeling dat jij met je fotocamera een foto neemt van zo'n object, natuurlijk met wat meer gebied eromheen dan op de screen die gegeven is (zie 'voorbeeld' hieronder), zodat er gecontroleerd kan worden of je wel echt die screen hebt gemaakt. Per ronde kun je maar één screen insturen, aangezien dat ook genoeg is voor de punten. In totaal zijn er vier rondes waarin je punten kunt verzamelen door zo snel mogelijk een screenshot te maken van één van de gegeven objecten. Na deze 4 rondes kijken we wie de beste vijf deelnemers zijn, en deze zullen in de finale strijden om de titel.

Per ronde kun je dus punten halen. De puntentelling gaat via het volgende systeem:

stel dat er 20 deelnemers zijn. De eerste die een screenshot instuurt, krijgt de volle 20 punten, degene daarna krijgt 19 punten, en ga zo maar door tot je bij 0 bent. Dit puntensysteem telt in de eerste vier rondes, zorg dus dat je zoveel mogelijk punten hebt om je te plaatsen voor de finale. Het systeem voor de finale volgt zodra deze begint.


Voorbeeld

Snap je het nog niet helemaal? Geen nood, daarvoor is er een voorbeeld in elkaar gezet:

In één ronde worden dus bijvoorbeeld 20 objecten, verdeeld over 4 gebieden (de 4 gebieden worden aangegeven op de kaart van San Andreas) geplaatst. Dit is een voorbeeld van hoe zo'n object die je moet vinden eruit zou kunnen zien: Klik.

Als je dit object hebt gevonden, dan neem je er als vanzelfsprekend een screen van. Maar de screen moet wat groter zijn dan de screen die ik heb gemaakt. Er moet wat meer gebied omheen zitten, je neemt je screen dus bijvoorbeeld zo: Klik. Dit om te kunnen controleren of je wel echt een screen genomen hebt. Hou je je hier niet aan, is je screen ongeldig.

Dan nu het volgende belangrijke gedeelte, wat moet je posten als je een screen hebt gevonden?

Heel simpel. In dit topic plaats je dan het volgende:

Gebied 1,2 of 3: Vermeld hier in welk gebied je een object hebt ge

Screen: Heel belangrijk, een screenshot van wat je hebt gevonden.

Object 1, 2, 3, 4 of 5: Vermeld hier welk object je hebt gevonden. Per ronde staat dit duidelijk aangegeven.


Inschrijven

Heb je besloten om inderdaad je leven voor dit mysterie op het spel te zetten, dan kun je nu een PB sturen naar Froodooo. Er is geen limiet voor het aantal deelnemers, dus sla je slag en doe vooral mee!

[table=header]

Deelnemers:1 Donwell2 HerrieM3 Hanneswasco4 MarthyCeha5 ..::GhostRider::..6 $NeoSyp$7 fiegel58 visser239 Svenie10 Rivel11 VWO-er12 GTA-Sheep13 Picaku14 David2215 MisterNelisss16 Dark_Zemy17 tjoef18 Dago58x19 gta-pilot20 PatrickW21 xSANx-xERWINx22 Jow Tommy Verceti[/table]


Tussenstand

[table=header]Totaal klassement (na vier rondes)

PuntenMisterNelisss 69 puntenBigstijn 68 punten..::GhostRider::... 67 puntenDago58x 66 puntenHanneswasco 63 puntenHerrieM 59 puntenGTA-Sheep 53 puntenPatrickW 53 puntenSvenie 48 puntenxSANx-xERWINx 35 puntenDonwell 34 puntenVWO-er 22 puntentjoef 18 puntenvisser23 13 punten$NeoSyp$ 12 punten[/table]

[table=header]Uitslagen ronde 1

PuntenMisterNelisss 20 puntenBigstijn 19 puntenDago58x 18 punten..::GhostRider::... 17 puntenHanneswasco 16 puntenHerrieM 15 puntenDonwell 14 puntenvisser23 13 punten$NeoSyp$ 12 puntenSvenie 11 puntenPatrickW 10 puntentjoef 9 puntenGTA-Sheep 8 puntenxSANx-xERWINx 7 punten[/table]

[table=header]Uitslagen ronde 2

PuntenMisterNelisss 20 puntenSvenie 19 puntenBigstijn 18 puntenHerrieM 17 puntenGTA-Sheep 16 punten..::GhostRider::... 15 puntenDago58x 14 puntenPatrickW 13 puntenxSANx-xERWINx 12 puntenVWO-er 11 puntenHanneswasco 10 puntentjoef 9 puntenDonwell 8 punten[/table]

[table=header]Uitslagen ronde 3

PuntenDago58x 20 punten..::GhostRider::.. 19 puntenBigstijn 18 puntenHanneswasco 17 puntenxSANx-xERWINx 16 puntenHerrieM 15 puntenGTA-Sheep 14 puntenPatrickW 13 puntenDonwell 12 puntenVWO-er 11 puntenMisterNelisss 10 punten[/table]

[table=header]Uitslagen ronde 4

PuntenHanneswasco 20 puntenMisterNelisss 19 puntenSvenie 18 puntenPatrickW 17 punten..::GhostRider::... 16 puntenGTA-Sheep 15 puntenDago58x 14 puntenBigstijn 13 puntenHerrieM 12 punten[/table]
Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...
  • Reacties 102
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Froodooo

    22

  • Ghost_Rider

    16

  • Hanneswasco

    14

  • Dago58x

    8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mededeling

Je kunt je nog altijd inschrijven voor het SA Mysterie toernooi. De inschrijving zal duren tot en met 6 januari 2008. Schrijf je dus voor die tijd in, en maak jezelf onsterfelijk door het mysterie op te lossen...

Tot dan! :tu:

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...

Het mysterie kan bijna worden ontrafelt

Gisteren was de laatste inschrijfdag voor het toernooi, maar aangezien ik nog niet ben begonnen (dat zal waarschijnlijk dinsdag of woensdag worden), kún je je nog inschrijven, maar doe het dan wel meteen als je deze post leest, want als het toernooi echt is begonnen, is inschrijven niet meer mogelijk.

Iedereen alvast veel succes! ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Vanavond 19:00 uur...

Vandaag, om 19:00, zal het toernooi dan eindelijk beginnen, en mogen jullie het mysterie ingaan om er hopelijk weer heel uit te komen. Rond 19:00 staan hier dus de (twintig) screens. Lees de hoofdpost nog even door, als je niet meer precies weet hoe dit toernooi in zijn werk gaat!

Link to comment
Delen op andere websites

Ronde 1

Zoals belooft, start nu de eerste ronde van dit toernooi. Hieronder staan de screens. Als je een screen uit het spel gevonden hebt, vul dan dit lijstje in:

Gebied: Los Santos

Screen: Heel belangrijk, een screenshot van wat je hebt gevonden.

Object: Vermeld hier welk object je hebt gevonden. In dit geval dus object 1 t/m 20.

en post hem in dit topic. Je hoeft dus maar één screen te plaatsen (dus één object vinden), meer is niet nodig en ook niet toegestaan. Gebruik het topic alleen om je lijstje te posten als je iets hebt gevonden, en kijk eerst goed of jouw object niet al gevonden is. Zorg ook dat je in één keer goed post, aangezien je je bericht niet meer mag editten zonder goede reden!

Alle screens kunnen gevonden worden binnen dit gebied.

_____________________________________

Object 1

screen1xa8.jpg

Object 2

Object gevonden door Svenie, hij verdient hiermee 11 punten.

Object 3

Object gevonden door PatrickW, hij verdient hiermee 10 punten.

Object 4

screen4wa5.jpg

Object 5

Object gevonden door MisterNelisss, hij verdient hiermee 20 punten.

Object 6

Object gevonden door tjoef, hij verdient hiermee 9 punten.

Object 7

Object gevonden door GTA-Sheep, hij verdient hiermee 8 punten.

Object 8

Object gevonden door Bigstijn, hij verdient hiermee 19 punten.

Object 9

Object gevonden door ..::GhostRider::..., hij verdient hiermee 17 punten.

Object 10

Object gevonden door $NeoSyp$, hij verdient hiermee 12 punten.

Object 11

Object gevonden door Dago58x, hij verdient hiermee 18 punten.

Object 12

Object gevonden door visser23, hij verdient hiermee 13 punten.

Object 13

Object gevonden door xSANx-xERWINx, hij verdient hiermee 7 punten.

Object 14

Object gevonden door HerrieM, hij verdient hiermee 15 punten.

Object 15

screen15hs3.jpg

Kijk verder in de volgende post voor de overige vijf plaatjes...

Link to comment
Delen op andere websites

Object 16

screen16wm4.jpg

Object 17

screen17xh7.jpg

Object 18

screen18bs2.jpg

Object 19

Object gevonden door Hanneswasco, hij verdient hiermee 16 punten.

Object 20

Object gevonden door Donwell, hij verdient hiermee 14 punten.

_____________________________________

Alle screens kun je ook downloaden:

Succes iedereen, dat er maar veel onderzocht mag worden, en hopelijk is aan het eind van het toernooi het mysterie ontrafelt! :puh:

Je kunt objecten insturen tot en met zaterdag 12 januari! Zorg dus dat je voor die tijd een object hebt gevonden.

Met vragen kun je natuurlijk nog altijd terecht in het Vragentopic.

Link to comment
Delen op andere websites

Eén keer posten genoeg

Er hebben nu al een paar mensen meerdere keren een object geplaatst, terwijl in deze post staat dat je maar één object mag insturen. Want als je een object hebt ingestuurd, krijg je je punten al, dan hoef (en mag) je dus niet nog een keer insturen.

Dus nog even kort: post aub maar één object, dat is genoeg voor je punten (je verdient niet meer punten door meer objecten), en dan hebben de moderators ook niet zoveel werk om al die posts te verwijderen (bedankt Dutchy!).

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...