Jump to content

Rustler: de middeleeuwse GTA op Steam

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Bron: Steam
Ooit al eens gedroomd van een Grand Theft Auto in de middeleeuwen? Dan is er op Steam binnenkort wel iets wat jou interesseert. Jutsu Games heeft namelijk een nieuw spel in de maak: Rustler.

 

In dit open-wereld spel speel je Guy, een crimineel in een middeleeuwse stad vol missies, over de top activiteiten, leuke verwijzingen naar de popcultuur, en gekke inwoners. Dit alles is te ervaren in top-down-view, een ode aan het GTA 2-tijdperk. Het spel laat je doen wat je maar wil. Paarden stelen, mensen overvallen, chaos creëren in de straten met zwaarden, kruisbogen en granaten. Het kan allemaal! 

 

large.851743433_2020-06-22(10).png.970fc

 

large.345759916_2020-06-22(3).png.8c97aa

 

Wanneer Rustler dit jaar uitkomt is nog niet duidelijk. Je kunt al wel een demo installeren via Steam. Deze heb ik zojuist gespeeld en ik moet toegeven dat het wel een leuk spelletjes is. Het is overduidelijk een zogeheten ''GTA-kloon'' maar is toch ook wel uniek met een leuke grafische stijl en eenvoudige gameplay die snel bekend aanvoelt, zeker voor ons GTA-spelers. 

 

 

Met dank aan @.Sharingan voor de tip.




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...