Jump to content

Vandaag op Red Dead Online: ''Abandonversary''

Geplaatst:
Door PrioX
Geplaatst:

Door PrioX

Red Dead Online-fans ''vieren'' het in de steekgelaten Red Dead Online op ludieke wijze.

Daar zijn we dan, exact één jaar geleden sinds de laatste grote Red Dead Online update. Vorige week heeft Rockstar Games officieel bevestigd dat Red Dead Online geen grote updates meer zal krijgen. GTA 6 krijgt nu de volledige aandacht, en in combinatie met de aanhoudende ondersteuning van GTA Online, valt Red Dead Online nu buiten de boot. Fans hebben maanden om duidelijkheid gevraagd, en nu is de kogel dus door de kerk. 

 

Dat fans teleurgesteld zijn is een understatement. Wat een spel als GTA Online had moeten worden met tal van updates door de jaren heen, is stopgezet na ongeveer drie jaar en vijf grote updates. Een domper voor spelers die zo lang gewacht hebben op bijvoorbeeld heists, de mogelijkheid om properties te kunnen kopen, nieuwe story missies, en nog tal van ideeën die het daglicht niet meer zullen zien. Het spel had onwijs veel potentie, en ook Rockstar leek daarvan overtuigt, dat blijkt wel uit een interview uit 2019. Meer rollen, activiteiten, enz. Maar het mocht niet zo zijn. 

 

De Red Dead Online-community ''viert'' vandaag ''Abandonversary'', exact één jaar zonder nieuwe content. Op 13 juli 2021 verscheen de Blood Money update. Ook trekken de spelers vandaag naar de plaatselijke begraafplaatsen zoals in de stadje Blackwater, Saint Denis en Valentine, om daar de dood van het spel samen te verwerken. Een ludieke actie om een droevige reden. Opnieuw bewijst het dat de community van Red Dead Online er het beste van maakt. Zelfs nu hun spel geen grote updates meer zal ontvangen. 

 

 




Gebruikersfeedback

Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.



Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...