Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580051

Editie 112 - Forum


Thundercover

499 bezichtigingen

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay; en Froodooo!

Welkom bij deze gloednieuwe editie van forum! Zoals altijd de 5 hotste topics van de week, een hoop nieuw over lopende contests, een signature of the week en nog veel meer! Kortom: een redelijk volle 'forum' waar je lekker bij kan zitten, veel leesplezier!

GTAGames.nl afbeelding

[table=simple] | Topics van de week |



1 |SA Quiz|

2 |Vervelende mensen online|

3 |Saints Row 2|

4 |Windows 7|

5 |Dagelijkse Tegenvallers|[/table]

Kai-ShockWave's topic van de week

Iedere week vragen we een forumlid naar zijn of haar topic van de week. Welk topic sprak hem deze week het meeste aan en om welke reden? Deze week vroegen we Kai-ShockWave om zijn eigen topic van de week. Hij koos het topic Domino Day uit.

Uiteraard vroegen we hem naar zijn mening. Waarom is dit zijn topic van de week? "Het mooie aan dit topic is dat toen het werd opgestart er allemaal positieve reacties waren over het programma. Iedereen wilde het graag zien, ook omdat er dit jaar weer wat ingehaald moest worden van vorig jaar (toen we het niet haalde). Toen het uiteindelijk live op tv was werden alle tussenstanden ook nog eens snel gepost, leek wel een voetbalwedstrijd. Het grappige kwam toen de uitzending was afgelopen dat alle positieve reacties opeens negatief werden door de ó zo irritante belspelletjes en de herhalingen. En door die wisseling in reacties en de heisa eromheen vindt ik dit wel hét topic van de week."

Naamswijzigingen

Deze week hebben, net als vorige week, ook weer één naamswijziging gehad. Onze AXIO heeft namelijk besloten om zijn naam heel wat enger te maken, zodat hij nu bekend staat als het SpookHuis van het Forum. De admins hadden er zo hun eigen kijk op (Patrick W: "AXIO wilde graag Xeey heten, daarom noemen we hem nu SpookHuis"), maar wat vindt SpookHuis eigenlijk zelf van zijn gewijzigde naam, en wat was voor hem de reden om zijn naam te wijzigen. We vroegen het hem afgelopen week, en zijn antwoord hebben we voor je klaarstaan.



"Ik speelde 3 jaar lang een online spel habbo, en daar was het 'hot' om zo'n naam als SpookHuis te hebben, in december 2005 maakte ik het account aan SpookHuis van af toen begon het, maandje terug maakte ik op Playstation network ook het account SpookHuis en dat heeft me ertoe gezet om op het forum door te gaan als SpookHuis" Aldus dit enge lid. Uiteraard hopen wij dat jij je niet laat afschrikken en wensen we SppokHuis ontzettend veel succes!

De Grote Games Screen Contest



En alweer is er een ronde voorbij in de Grote Games Screencontest. Bassss is de rondewinnaar met 38 punten, gevolgd door Senneken en Ghost_rider met respectievelijk 34 en 23 punten. De volgende en tevens ook laatste ronde is van start gegaan, met dit keer het thema Fantasy. De deelnemers zullen dus een foto van een bepaalde game moeten maken waarin dit thema goed naar voren komt. Een moeilijke ronde dus, aangezien we merken dat het elke keer een stapje lastiger wordt voor de deelnemers. Nog één ronde en we weten wie de beste is in het maken van game screens! Opnieuw wensen wij de deelnemers erg veel succes met deze laatste ronde en wachten wij op de winnaar. Wij houden jullie in ieder geval op de hoogte!

Expeditie Robinson: Forum Editie

GTAGames.nl afbeelding

Bij de forumeditie van Expeditie Robinson zijn we aanbeland bij de uitslag van de tweede ronde van het derde deel van de wedstrijd. Thundercover, TomHagen en Ghost_Rider strijden om bij de groep te blijven, en na de stemming blijkt dat Thundercover en Ghost_Rider allebei twee hele stemmen in ontvangst hebben genomen. Dit was dan ook de reden dat organisator Ikkes besloten heeft om nog een stemronde in te lassen, waarbij er gestemd kan worden op de twee heren die beiden twee stemmen hebben gekregen. De uiterste stemdatum is inmiddels voorbij, dus we zullen snel weten wie het kamp moet verlaten. Erg spannend voor de deelnemers maar ook voor ons, wie o wie zal deze grote expeditie winnen? Wij houden je in ieder geval op de hoogte, dus blijf deze rubriek volgen wil je het weten!

San Andreas Photographer

De eerste ronde van SAP zit er alweer op, zodat we nu al een stap dichter bij de beste fotograaf van San Andreas zijn. Ikkes staat nu met 49 punten aan de leiding, gevolgd door Svenie met 40 punten en op de derde plaats MartyCeha die op een totaal van 31 punten staat. De aankondiging van de volgende ronde is inmiddels ook weer gedaan, en daarin zien we dat het volgende thema Las Venturas is. Onze topfotografen hebben tot en met 15 november de tijd om in te zenden voor deze ronde. Daarna zullen er door de stemronde weer punten gegeven kunnen worden. We wensen iedereen veel succes met de tweede ronde van San Andreas Photographer!

Signature of the week



Welkom alweer, bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zoeken wij de signature geheel zelf uit.

villa2copyrt3.png

Deze week is Jon-asses degene die we hebben uitgekozen voor dé signature van deze week. Volgens Jon zelf is het dit keer een wat donkere stijl met tekstprobeersels, en dat is zeer goed gelukt. Gefeliciteerd Jon-asses!

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...