Jump to content

Area51


Muay Thai

Recommended Posts

Beste mensen van GTAforum,

Laatste tijd las ik weer meer op het internet over Area51 dus over de UFO verhalen, wat er zich allemaal afspeelt mensen die in Europa wonen zeggen sommige daarvan dat het nep is dat het gewoon een zogenaamde leger basis is die daar gewoon staat om zogenaamd '' Nieuwe dingen te bouwen '' onder andere gevechtsvliegtuigen.

Maar zelf geloof ik daar geen zak van, omdat er mensen die daar in de buurt wonen die zeggen altijd en hebben op tape staan dat er echte UFO's daar hebben geland, en zelfs wetenschappers beweren dat hier een heel intersant verhaal :

Area 51

Zo'n 90 km ten noordwesten van Las Vegas in de Nevada woestijn, houdt de landkaart op. Er is wel van alles aanwezig zoals wegen, bergen, schuilplaatsen en een enorme landingsbaan van 9,5 km; maar op papier bestaan deze zaken niet. Het lijkt wel of alle menselijke activiteit plotseling ophoudt.

Dit gebied is verboden terrein. "Dodelijk geweld mag gebruikt worden", waarschuwen de borden. De luchtzone is onneembaar beveiligd. Het gaat hier om het Nellis Luchtmachtgebied en een nucleair proefterrein, beter bekend als Area 51.

Buitenaardse technologie?

Area 51 werd gesticht in 1954 als een geheime basis waarin de luchtvaartmaatschappij Lockheed spionagevliegtuigen kon ontwikkelen voor de CIA (Centrale Informatiedienst), en het wordt nog steeds gebruikt voor de meest futuristische projecten. Zo werd hier de Stealth-bommenwerper getest. Het terrein is altijd gebruikt voor geheime zaken. De USAF (Amerikaanse luchtmacht) gaf het bestaan ervan pas in 1994 toe omdat het 't neusje van de zalm van de Amerikaanse technologie vertegenwoordigt. Het probleem is echter dat volgens recente "bewijzen" de technologie en de technici niet uit Amerika komen; ze zijn buitenaards.

Sinds de vestiging van Area 51 werd er melding gemaakt van curieuze objecten in de lucht, wat door de regering als onzin werd afgedaan. Maar die werd in verlegenheid gebracht toen een van hun eigen mensen beweerde dat er zich UFO's boven Area 51 bevonden, en dat de USAF actief meewerkte aan buitenaardse technologie.

Robert "Bob" Lazar, een wetenschapper die vanaf december 1988 vijf maanden op de basis werkte, kwam met dit nieuws in mei 1989. Hij onthulde dat de Amerikaanse regering negen vliegende schotels aan het onderzoeken was en buitenaardse technologie probeerde aan te wenden voor eigen gebruik. Hij werd in het donker gefilmd, gebruikte een andere naam en zijn stem werd verdraaid. Lazar beweerde dat hij en zijn vrouw met de dood bedreigd waren geweest. Zijn maskerade haalde niet veel uit want na het interview namen de dreigementen toe en werd er op zijn auto geschoten.

Daarop trad hij in november naar buiten. Deze keer beschreef Lazar het uiterst geheime S4 area, naast het Papoose-meer binnen Area 51, waar de buitenaardse toestellen werden opgeslagen. Men had hem gebruikt in een team van 22 technici om erachter te komen hoe het aandrijvingssysteem van de toestellen werkte.

Binnenin.

Volgens Lazar was S4 een ondergronds bedrijf dat zo groot was als een hele bergketen. Eerst dacht hij dat hij werkte met zeer geavanceerde technologie. Maar toen hij een van de toestellen binnentrad, raakte hij er steeds meer van overtuigd dat ze uit een andere wereld kwamen, want door de vormen en afmetingen konden ze niet door mensen zijn gemaakt.

"Er zijn geen lasnaden en geen bouten of spijkers," zei Lazar, "alles bestaat uit zachte rondingen."

Er waren patrijspoorten, gewelven en kleine lage stoelen. De aandrijvingseenheid had de grootte van een basketbal en verspreidde een anti-zwaartekrachtveld door een holle zuil die verticaal door het midden van het toestel liep.

De instructies die Lazar las bevestigden zijn vermoedens. Er stond een geweldige hoeveelheid UFO-informatie in, waaronder foto's van autopsies op kleine grijze wezens met lange hoofden zonder haar. Verder stond er dat ze uit het Zeta Reticuli sterrenstelsel kwamen.

Ook werd er een ongeluk uit 1979 in beschreven waarbij de wezens bewakers en wetenschappers op de basis hadden omgebracht. Toen twijfelde Lazar er niet meer aan dat hij werkte met een "buitenaards toestel, vervaardigd door een buitenaardse intelligentie met buitenaardse materialen."

Lazar zegt niet dat hij buitenaardse wezens in S4 heeft gezien, maar wel zag hij iets opmerkelijks. Terwijl hij voorbij een kamer liep, zag hij wel twee mannen in witte jassen "die naar beneden keken en tegen iemand met smalle lange armen praatten..."

De bewijzen worden afgewogen.

Gebruikte Lazar UFO-clichés over vliegende schotels en kleine grijze mannetjes om er zelf beter van te worden? Of toont zijn verhaal aan dat ze bestaan?

Sommige beweringen kunnen wel bevestigd worden. Volgens George Knapp die Lazar op tv interviewde, zijn sindsdien meer dan 12 mensen naar voren gekomen met ondersteunend bewijsmateriaal. Knapp heeft een video waarop een man getuigt die enkele grote militaire projecten op Nellis begeleidde. Hij beweert dat de regering al sinds de jaren "50 buitenaardse technologie en de wezens zelf in haar bezit heeft. Maar deze video zal niet worden vertoond totdat de man dood is. Geen enkele andere getuige wil in de openbaarheid treden omdat ze bang zijn voor de gevolgen.

Bedreiging met de dood.

Een technicus vertelde een journalist dat hij een vliegende schotel had gezien en wilde dit wel op tv vertellen. Hij trok zich terug toen hij zwart geklede mannen in auto's dag en nacht om zijn huis geparkeerd zag staan. Een andere getuige kreeg het volgende te horen: "We weten dat u veel reist en we zouden niet graag willen dat u of uw familie wat overkomt."

Voor de camera lijkt Lazar rustig en oprecht. Hij vertelt steeds hetzelfde verhaal, wat bijna onmogelijk is bij een valse getuigenis. Maar zijn bewering dat hij een diploma heeft behaald aan twee Amerikaanse universiteiten is nog steeds niet bevestigd. Hij is bankroet en veroordeeld geweest wegens malafide zaken met een bordeel.

Lazar's motieven om in de openbaarheid te treden zijn ook twijfelachtig. Hij zegt dat hij dat deed omdat geheimhouding een belediging voor de wetenschap en de Amerikaanse bevolking zou zijn. Maar hij verkocht wel zijn tekeningen van de ruimteschepen en de rechten voor een film.

Eigenlijk is de regering de enige waarvan vaststaat dat zij gelogen heeft. Tussen 1982 en 1984 zei Lazar dat hij in het laboratorium van Los Alamos aan het "Star Wars Strategic Defence Initiative" werkte. Dit werd volkomen ontkend door de autoriteiten die zeiden dat er geen gegevens waren die uitwezen dat hij er gewerkt had.

Maar George Knapp ontdekte dat Lazar's naam in het telefoonboek van Los Alamos stond. Ook heeft de regering nooit ontkend dat Lazar in Area 51 werkte.

Er kwamen meer bewijzen naar boven. In 1995 bracht een Duitse filmmaatschappij een video uit, Geheimen uit de zwarte wereld, die Lazar's verhaal ondersteunde. De verhalen van enkele getuigen bewijzen dat er iets gaande is in Area 51.

Bewijs op video?

Zo waakte Norio Hayakawa van Nippon TV de hele nacht om een glimp op te vangen van een object dat boven Area 51 uitsteeg. Hij filmde een gloed boven de bergen en zag dat die door de lucht gleed. Een analyse van de film met behulp van computers leidde tot Hayakawa's conclusie dat het object "beslist geen gewoon vliegtuig" was.

Veel andere films toonden ongeveer hetzelfde; een gloeiend object dat met een enorme snelheid door de lucht zeilde en onmogelijke wendingen uithaalde. Een televisieploeg van NBC werd zelfs door een van deze objecten benaderd en kwam terug met stralingsverbrandingen. Anderen beweerden dat ze in S4 waren geweest en een kamer vol met kisten gefilmd hadden waarin dode buitenaardse wezens werden bewaard.

Geheimen uit de zwarte wereld toont ook video's van twee UFO's; één zag eruit als een laagvliegend vliegtuig en de andere was een slecht gemonteerde film van een vliegende afvalemmer.

Toch is er iets gaande in de Nevada woestijn. Volgens Jim Goodall, de luchtvaartschrijver, vliegen er Zwarte Projecten uit Area 51. Dit zijn uiterst geheime regeringsprojecten zoals de Stealth bommenwerper. Zij zijn onbemand en door de enorme snelheid en wendbaarheid kunnen ze worden aangezien voor vliegende schotels.

Volgens Goodall zijn de toestellen geluidloos en zeer snel zoals het toestel dat uit Area 51 opsteeg en even later door het Federale Luchtvaart-administratiecentrum werd opgespoord terwijl het met 16.000 km per uur voorbijging, wat zo'n 13 keer sneller is dan het geluid. Goodall twijfelt eraan of zulke snelheden met de menselijke technologie mogelijk zijn.

Een ex-Lockheed medewerker die door Goodall geïnterviewd werd, zei het volgende: "Er vliegen dingen rond in de Nevada woestijn waarvan George Lucas alleen maar kan dromen." En toen Goodall aan Ben Rich, de vorige president van Lockheed Geavanceerde Ontwikkeling vroeg of UFO's bestaan, zei hij: "Ja, ik ben ervan overtuigd dat UFO's bestaan."

De geheime basis zou niet meer in area 51 liggen, maar elders zijn verhuist. Waarheen de geheime basis naartoe is verhuist is nog niet bekend.

Intersante video's :

Iemand die de PC van NASA had gehackt.

http://www.youtube.com/watch?v=Ec53Yhifyyg

Je kunt zelf ook rond gaan kijken!

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 339
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Muay Thai

    104

  • .Djanick

    37

  • LBG

    25

  • Amfetamientje

    20

Dit is een zeer interressant topic vind ik persoonlijk.

Ik heb namelijk geen ervaring met ufo's enz., en dat heeft echt niemand.

Niemand weet hoe het werkt etc. En dat is toch met misterieuze van dit verhaal.

Ik ken Area 51, ik heb het eens gehoord van een maat die in Las Vegas woont, die heeft me er eens over verteld dat het verboden gebied is. En dat daar inderdaad geweld gebruikt mag worden.

Ik zou het best eens echt willen zien, allemaal voertuigen waar wij niks van af weten.

Link to comment
Delen op andere websites

Lees dit ALSTUBLIEFT DOOR BELANGERIJK!

Roswell de Verschrikkelijke

De UFO-crash, de geruchten, de getuigen

Is er in 1947 in New Mexico een vliegende schotel neergestort? Heeft de Amerikaanse luchtmacht de lichamen van buitenaardsen geborgen, en een cover-up-operatie opgezet die tot op de dag van vandaag effectief is? Of mogen we vijftig jaar na dato vraagtekens zetten bij de verhalen der 'getuigen'?

Op 8 juli 1947 werd vanuit het slaperige stadje Roswell in New Mexico (bevolking pakweg 40.000 zielen) een militair persbericht de wereld ingezonden dat overal ter wereld voor opschudding zorgde. Het was geschreven door public information officer luitenant Walter Haut, op bevel van de commandant van de basis, kolonel William Blanchard, en het luidde gedeeltelijk als volgt:

'De vele geruchten over vliegende schotels werden gisteren werkelijkheid toen de inlichtingenafdeling van de 509de bommenwerpersgroep van de achtste luchtdivisie, Roswell Army Air Field, het geluk had in het bezit te komen van een schotel, dankzij de medewerking van een van de plaatselijke veehouders en het bureau van de sheriff van Chaves County. Het vliegende voorwerp landde vorige week op een ranch bij Roswell. Aangezien hij niet over een telefoon beschikt, borg de veehouder de schotel op totdat hij tijd had om contact op te nemen met het bureau van de sheriff, van waaruit men weer Majoor Jesse A. Marcel van de inlichtingendienst van de 509de bommenwerpersgroep waarschuwde. Er werd onmiddellijk actie ondernomen. De schotel werd bij het huis van de rancher opgehaald. Ze werd onderzocht op Roswell Army Air Field en daarna door majoor Marcel overgedragen aan hogere autoriteiten.'

Een dergelijke mededeling mag wel wereldwijd op belangstelling rekenen. Het UFO-tijdperk was toen nog maar twee weken oud en niet iedere dag waren er berichten over gelande schotels. Daar kwam nog bij dat de eenheid die de schotel borg geen gewone was. De 509de was op dat moment de enige actieve nucleaire bommenwerpersgroep, degene waarvan de B-29's nauwelijks twee jaar eerder de steden Hirosjima en Nagasaki hadden veranderd in radioactieve puinhopen. Alles bij elkaar was dat genoeg om internationale belangstelling te wekken; de twee kranten van Roswell en de lokale radiostations kregen telefoontjes uit Japan, Duitsland en Engeland. Diezelfde middag echter kwam de luchtmacht wat betreft de schotel op andere gedachten. Of, voor wie daar de voorkeur aan geeft, de officiële doofpot - wat de Amerikaanse ufoloog Stanton Friedman de 'kosmische Watergate' noemt - was in de maak. Zo'n duizend kilomter ten oosten van Roswell, op het hoofdkwarter van de achtste luchtmachtdivisie in Fort Worth, Texas, riep brigadegeneraal Roger Ramey snel een - slecht bezochte - persconferentie bij elkaar. Poserend naast wat leek op enige verfomfaaide stukken van een vlieger van aluminiumfolie, deelde hij mee dat het allemaal een vergissing was geweest. De in Roswell neergekomen schotel was een ordinaire weerballon geweest met daaronder een radarreflector. Majoor Marcel, voor de gelegenheid overgevlogen, knielde bij de schamele resten en liet zich op de foto zetten.

Maar enkele aspecten bleven onduidelijk. Hoe was het mogelijk dat in drie uur tijd de 'schotel' uit het persbericht was veranderd in een hoopje glimmende, verfrommelde velletjes en dunne stokjes? En zouden inlichtingenofficier Marcel en andere leden van de 509de, betrokken bij de berging, niet gelijk in de gaten hebben gehad wat ze in hun handen hadden? Niemand vroeg ernaar, en de volgende dag verklaarden de meeste kranten het raadsel voor opgelost. Het Roswell-incident was in de kiem gesmoord. De stroom telefoontjes droogde op, de pers bleef weg.

Duurzame folie

En zo lagen de zaken ervoor gedurende zo'n dertig jaar. Totdat de ufologen William Moore en Stanton Friedman Roswell ze eind jaren '70 weer oprakelden. Op 20 januari 1978 kwam kernfysicus Friedman, in het kader van zijn lezingencyclus 'Flying Saucers are Real', op de Louisiana State University in Baton Rouge. Na een interview voor de lokale televisie merkte de directeur van het station op: 'wie je zou moeten zien is Jesse Marcel. Hij heeft delen van een van die dingen in handen gehad.' Het toeval wilde, in die grote berg synchroniciteiten die we 'het dagelijks leven' noemen, dat Marcel, inmiddels gepensioneerd en woonachtig in Houma, Louisiana, een goede vriend was van de directeur, dankzij hun gezamenlijke interesse voor amateurradionetwerken. Friedman belde vanaf het vliegveld, op weg naar huis, en maakte een afspraak voor een later interview. De resultaten daarvan zijn vastgelegd in The Roswell Incident, geschreven door Moore, met als medeauteur Charles Berlitz. De inmiddels overleden Marcel vertelde een verhaal dat haaks stond op het weerballonverhaal van de luchtmacht. Volgens hem belde Sheriff George Wilcox hem vlak nadat (de inmiddels ook overleden) rancher Mac Brazel bij diens bureau arriveerde, met enkele stukken van schijnbaar ongewoon materiaal, een paar dagen daarvoor aangetroffen op het Foster-ranch waar Brazel voorman was. Marcel en Brazel vertrokken samen met counter intelligence officer Sheridan Cabitt naar de Foster-ranch, vlakbij het stadje Corona, ruim honderd kilometer ten westen van Roswell, en arriveerden laat in de avond. De volgende ochtend, aldus Marcel, bezochten ze gedrieën het waaiervormige gebied waar de resten lagen verspreid. Het was verscheidene tientallen meters lang en breed. Marcel en Cavitt zouden hun auto's (een Buick-dienstauto en een Jeep Carry-All) volgeladen hebben met zoveel materiaal als er maar in kon, en keerden terug naar Roswell Army Air Field.

Marcel zei dat alhoewel het materiaal veel weg had van de folie die toentertijd ook in sigarettenverpakkingen werd gebruikt, het ook erg duurzaam was en bestand tegen de vlam van een Zippo-aansteker en tegen indeuken, iets wat hij had geprobeerd met een zestienponds moker. Hij vertelde dat hij op weg naar de basis even langs huis ging, en het materiaal aan zijn vrouw en zijn elfjarige zoon Jesse jr. had laten zien. Naast het folieachtige materiaal waren er korte stukjes van dunne balkjes, met daarop enigszins paarse, hiërogliefachtige tekens. Marcel senior was er blijkbaar van overtuigd dat de resten 'niet van deze aarde' waren. Wat het ook was, zegt Marcel junior (nu dokter, schade-expert en helikopterpiloot), het was nauwelijks voorstelbaar dat het de resten waren van een weerballon.

Vanaf dat moment gaan de zaken door elkaar lopen. Veel van de verwarring kan ongetwijfeld toegeschreven worden aan gewone (of minder gewone) vergissingen. Belangrijke getuigen van wat zich daar in de woestijn bij Roswell heeft afgespeeld (Brazel, Blanchard, Marcel senior), zijn helaas overleden, en dat geldt ook voor veel secundaire getuigen. Andere getuigen, inmiddels in de zeventig, tachtig of zelfs negentig, hebben ongetwijfeld last van de gebruikelijke feilen van het langetermijngeheugen.

Twee buitenaardsen

En dan zijn er de UFO-onderzoekers. Met de publicatie van het boek van Moore en Berlitz (waarvoor Friedman researchmedewerker was) werden het Roswell-incident en de getuigen plotseling zeer gewild materiaal, en er ontstond een nog steeds aanhoudende stroom van publicaties, video's, romans (zoals Whitley Striebers Majestic) en in ieder geval één tv-film, Roswell, van de Showtime studio's - en dan zwijgen we maar van de vele reportages in de tabloid-tv-shows die het laatste decennium zo populair zijn geworden, zoals Unsolved Mysteries en Hard Copy.

Het is heel begrijpelijk dat Moore en Friedman het gevoel hebben dat Roswell van 'hun' is, maar begrip is in deze wereld dun gezaaid, en de beide auteurs zagen zich binnen de korstste keren omvergelopen door collega- (of minstens ex-collega-) ufologen. Hun grootste en meest vasthoudende concurrenten zijn Kevin Randle en Donald Schmitt, beide verbonden aan het J. Allen Hynek Center for UFO Studies. Zij hebben tot nog toe twee boeken ove het onderwerp geschreven: UFO Crash at Roswell (Avon Books, 1991, de basis voor de Showtime-productie) en The Truth about the UFO Crash at Roswell (Evans & Co, 1994). Friedman, in onmin geraakt met Moore, sloeg terug met Crash at Corona (Paragon House, 1992), dat hij schreef samen met luchtvaartjournalist Don Berliner van het Fund for UFO Research in Maryland. De meest recente studie is Roswell in Perspective van Karl T. Pflock (FUFOR, 1994). Pflocks echtgenote is een medewerker van Steve Schiff, Republikeins congreslid voor New Mexico, waarover straks meer. Met zoveel onderzoekers op hetzelfde spoor, zou je verwachten dat de hele Roswell-affaire steeds helderder wordt. In plaats daarvan is het allemaal alleen maar verwarrender geworden, vooral als je kijkt naar het nieuwe, gereviseerde reconstructie voorgesteld door Schmitt en Randle in The Truth. In tegenstelling tot de oude zekerheden (of op z'n minst publicaties) over Roswell, claimen Randle en Schmitt dat er twee ruimteschepen neerkwamen in de woestijn bij Roswell, laat in de avond van vrijdag 4 juli - een dag die Amerikanen altijd al met vuurwerk associëren. Een van deze objecten was verantwoordelijk voor de resten die Brazel aantrof op de Foster-ranch, ten westen van Roswell. De ander zou op slechts vijftig kilometer ten noorden van de basis zijn neegestort, in betrekkelijk gave staat, en het was uit deze tweede schotel dat militairen op 5 juli de lichamen van vijf buitenaardsen borgen, waarvan er op z'n minst een - aldus hun informanten - nog in leven was. De lichamen zouden op de basis onderzocht zijn en daarna, met de schotels, overgebracht zijn naar een hogere instantie, mogelijk Wright Field in Dayton, Ohio, de thuisbasis van het Air Technical Intelligence Center (ATIC). (Deze organisatie werd later berucht in UFO-kringen vanwege haar betrokkenheid bij de geheimzinnige hangar 18 en project Blue Book.)

Volgens de reconstructie van Randle en Schmitt had commandant Blanchard de zaak redelijk onder controle, totdat Brazel op zondagmorgen het stadje binnenreed met nieuwe wrakstukken, waardoor er paniek uitbrak. Het persbericht van dinsdag was, aldus de auteurs, het eerste onderdeel van een slim georkestreerde cover-up-operatie. Tot nog toe waren ufologen er altijd van uitgegaan dat dat persbericht een geweldige blunder was van Blanchard, een blunder die door middel van een persconferentie moest worden rechtgetrokken.

Tegenstrijdige getuigen

Ironisch genoeg gaat Friedman akkoord met de lezing dat er twee schotels zouden zijn neergekomen, maar geen van allen gaat in op de enorme discrepanties tussen de beschrijvingen van de terreinen waarin de wrakstukken lagen. Net als Randle en Schmitt gelooft Friedman dat er een tweede schotel relatief intact is neergekomen, met dode (mogelijk levende) inzittenden. Hij maakt echter gebruik van een totaal andere verzameling van 'getuigen' en situeert deze tweede vindplaats meer dan 250 kilometer ten westen van de Foster-ranch, op de vlakte van San Augustin.

Friedman maakt voornamelijk gebruik van de verklaringen van ene Barney Barnett en ene Gerald Anderson. De tweede getuige dook pas in oktober 1989 op, na de première van de afleverig van Unsolved Mysteries over Roswell. Beide verklaarden in de buurt van de schotel en van dode aliens te zijn geweest, net op het moment dat er een groep archeologen arriveerde, waarna spoedig de militairen kwamen, die iedereen wegstuurden.

De opkomst en ondergang van Gerald Anderson in het UFO-wereldje was adembenemend - in beide richtingen. Hij was bijvoorbeeld maar vijf jaar oud op het moment dat hij bij de schotel zou hebben gestaan, en het staat ook vast dat hij zijn aantekeningen over telefoongesprekken met Randle vervalste. Ten derde, het dagboek van een familielid, bijgehouden op papier uit 1947 en in overeenstemming met zijn verklaring, bleek geschreven te zijn met inkt van na 1974. (Anderson zei later dat het een kopie was die hij bij de begrafenis van zijn vader had gekregen.) Barnett, die ten tijde van het incident in de buurt van Roswell woonde, vertelde zijn vrienden en familieleden over de schotel, de aliens, de archeologen en en de militairen in San Augustin. Hij heeft de archeologen en buitenaardsen geïntroduceerd in de Roswell-zaak (en wellicht is hij ook verantwoordelijk voor de verhalen over een tweede schotel).

Opvallend is dat Randle en Schmitt een heel hoofdstuk eraan besteden om de verhalen van Barnett en Anderson onderuit te halen, en vervolgens de aanwezigheid van archeologen en buitenaardsen op een heel andere plaats 'bevestigen'. Op hun beurt ontzenuwen Friedman en Pflock weer de verhalen van enkele nieuwe, door Randle en Schmitt gevonden getuigen. Nóg verwarrender is dat getuigen die door verschillende onderzoekers zijn geïnterviewd, vaak tegenstrijdige verklaringen afleggen. Blijkbaar zijn hun antwoorden afhankelijk van wanneer en door wie ze worden ondervraagd. Enkele getuigen weigeren ook hun naam te noemen, zogenaamd vanwege veiligheidsredenen of vermeende dreigementen.

Leugen om bestwil

Amerikaanse ufologen lijken het wat de Roswell-zaak betreft maar over twee dingen eens te zijn. Ten eerste, ondanks alle tegenstrijdigheden zou het wel eens het beste UFO-geval aller tijden kunnen zijn. Ten tweede, de Amerikaanse luchtmacht speelt een vuil spelletje. Zoals Don Ecker, onderzoeksmedewerker van UFO Magazine het formuleerde, hun vermeende pogingen getuigen te intimideren zijn 'in de beste traditie van de Nazi Waffen-SS'. Glen Dennis, toen assistent in het plaatselijk mortuarium, heeft verklaard dat hij op de basis een verpleegster ontmoette die geholpen zou hebben bij de autopsies. Een paar dagen later was ze verdwenen. Hij zegt dat hem verteld werd dat als hij zijn mond niet hield, zijn botten zouden verbleken in de woestijnzon. Een lokaal radiostation zou zijn bedreigd met het intrekken van hun vergunning als ze niet onmiddellijk ophielden met hun berichtgeving. Ook familieleden van sheriff Wilcox, meer dan veertig jaar na dato geïnterviewd, zeggen dat er toentertijd met de dood werd gedreigd.

Vergeleken met 'de beste traditie van de Nazi Waffen-SS' stelt het allemaal erg weinig voor, maar deze verhalen waren voor congreslid Schiff genoeg om een volledig onderzoek aan te vragen naar de officiële afhandeling van deze zaak. Dat onderzoek wordt nu uitgevoerd door een controleorgaan van de regering, het Government Accounting Office (GAO). Jammer genoeg strekt hun interesse zich niet uit tot UFO's en dode aliens, maar gaat het om het beleid ten opzichte van Roswell, ongeacht waar de wrakstukken vandaan kwamen. Het onderzoek, dat ongetwijfeld nog wel een jaar in beslag zal nemen, concentreert zich op op federale en militaire rapportage en de wijze waarop met deze documenten werd omgegaan. Interessant is dat er nog onbekende originele documenten (aannemende dat die nog bestaan) boven tafel kunnen komen.

Ondertussen heeft de luchtmacht de publiciteitsoorlog met het GAO al gewonnen door op 8 september vorig jaar een 23 pagina's tellend rapport uit te brengen over de Roswell-zaak. Luchtmachtvertegenwoordigers maakten bekend dat een uitgebreide speurtocht in de eigen archieven niets had opgeleverd dat wees op de aanwezigheid van UFO's of buitenaardse lichamen. Het onderzoek had dus alleen betrekking op de archieven van de luchtmacht, die op dat moment nog onderdeel uitmaakte van het leger. Het rapport vermeldde ook dat miljoenen documenten waren ontdekt, slecht gerubriceerd en nog niet gedeclassificeerd, in een pakhuis in St. Louis. Het doorploegen van die berg alleen al kan jaren duren.

Interessant is dat luchtmacht gevangen lijkt te zitten in een door haarzelf ontworpen Catch 22. Men gaat ervan uit dat als er een geheim plan had bestaan om de UFO-crash en de berging geheim te houden, deze beslist een administratief spoor achter had moeten laten, en een dergelijk spoor is niet gevonden. Tegelijkertijd echter geeft men toe dat er wel degelijk sprake was van een geheim project, een dat net zo geheim was als het Manhattan-project. Dat was project-Mogul, de ontwikkeling van door ballonnen gedragen akoestische apparatuur, bedoeld om op grote hoogte geheime sovjetatoomproeven te detecteren. Er zou sprake zijn geweest van een 'leugen om bestwil'. De persconferentie was inderdaad een cover-up - niet van neergestorte UFO's maar van neergekomen Mogul-ballonnen. De luchtmacht wilde niet zozeer materialen verbergen, als wel het project.

Het rapport zegt het niet met zoveel woorden, maar de blunder van Blanchard - het originele persbericht - werkte wellicht in het voordeel van het leger. Laat Stalin maar een hele afdeling geheim agenten aan het werk zetten om te achterhalen of de VS werkelijk over een technologisch geavanceerde schotel beschikken...

Alles bij elkaar heeft de Roswell-zaak weinig van andere UFO-zaken maar veel van de beroemde affaire rond Iwan de Verschrikkelijke. Iwan was Iwan Marchenko, een sadistische Oekraïense kampbewaker die de gevangenen van Treblinka teroriseerde. In 1986 stond in Israël een gepensioneerde fabrieksarbeider, John Demjanjuk, terecht voor Marchenko's misdaden. Bijna twintig overlevenden herkenden in de foto van Demjanjuk hun Iwan de Verschrikkelijke. Vijf van hen getuigden waar Demjanjuk bij was dat dít hun beul was geweest. Demjanjuk werd schuldig bevonden en ter dood veroordeeld, maar later weer vrijgesproken door het Israëlische Hooggerechtshof. Uit recent vrijgegeven Russische documenten blijkt dat het inderdaad om twee verschillende personen ging.

Hetgeen maar weer eens bewijst dat vijftig jaar oude geheugens zich in details kunnen vergissen, en dat datgene wat nog herinnerd wordt, gekleurd is door de emoties en verlangens van nu. De zaak van Roswell de Verschrikkelijke is echter niet zo eenduidig. Luchtmachtvertegenwoordigers en ufologen zijn het er nu over eens dat er werkelijk iets neerkwam, in Roswell in juli 1947. De vraag is wát. De motieven van vermeende getuigen die steeds vreemdere verklaringen afleggen hoeven hier niet in twijfel te worden getrokken - alhoewel de belangstelling van de media in dergelijke gevallen een onberekenbare invloed kan uitoefenen. Het gaat om de waarde die een jury zou hechten aan herinneringen van een halve eeuw oud.

De Amerikaanse UFO-scene heeft het Roswell-rapport van de luchtmacht unaniem verworpen. Het wordt al beschouwd als onderdeel van de veronderstelde cover-up. Gezien het feit dat zij het onderzoek zélf op gang hebben gebracht, wordt het interessant te zien hoe de gelovers in crashed saucers zullen reageren op het definitieve GAO-rapport. Ik denk dat ze dat ook simpelweg zullen afwijzen zodra blijkt dat het niet volledig hun eigen geloof in buitenaardse bezoekers en een geheim militair complot onderschrijft.

Betekent dat dat er in Roswell geen leugens zijn verkocht ter bescherming van 'nationale veiligheidsbelangen'? Helemaal niet. Het ziet er alleen niet naar uit dat het iets met buitenaardse wezens van doen heeft. En in ieder geval heeft het niets van doen met 'de beste tradities van de Nazi Waffen-SS', die als geen ander wisten dat alleen de doden niet kunnen spreken. Zonder steeds weer nieuwe springlevende 'getuigen' was de Roswell-zaak nu zo goed als dood geweest.

Bron : http://www.skepsis.nl/roswell.html

Link to comment
Delen op andere websites

Ik zal straks zeker meer informatie posten maar ik moet toch iets zeggen dat de Amerikaanse overheid echt sneaky bezig is zullen wel veel meer landen zijn alleen ik vind het zo jammer dat ze het gewoon niet willen vertellen, en dan die mensen die aankomen met hun standaard verhalen wat iedereen hoort in de films met hun zogenaamde ontvoeringen, maar er is wel bekend dat er erge dieren verminkingen zijn ontstaan. Dat ze ontvoerd zijn door de Aliens of in hun UFO ship ze hebben de dieren toen terug gevonden zonder hun geslachtsorganen en het was zo goed gemaakt dat je het niet eens kon zien je zag het helemaal niet.

DIT MOET JE ZIEN ZEER INTERESANT EEN VIDEO! CHECKEN DUS!

http://www.youtube.com/watch?v=BtkjiFbhyXc

Dit had ik ergens gelezen maar bron weet ik even niet.

Een proffesor die in de Area51 had gewerkt dus met de UFO's die objecten hij zei zelf, dat ze zelf uit 1 geheel soort stof bestond zonder bouten of schroef plekken eraan (dat staat ook in mijn eerste post lees dat verhaal maar zeer interesant) dat het gewoon één iets was verder ging ik daar toen verder op onderzoek in toen zag ik video's van Amerikaanse nieuws dat er ook een persoon uit Area51 ook wou de waarheid vertellen aan men en hij had een video bij zich met Alien erin een klein geel grijs achtig soort iets was dat en toen die dood ging, ze hebben die video's bij pro's laten checken en ze hebben allemaal gezegt dat dit echt is geen fake of iets anders sommige mensen zeiden '' Dit is prachtig, stel als dit nep nou zijn zouden die mensen echt ziek zijn om zo'n idioote geintjes uittehalen ''

Bewerkt: door Muay Thai
Link to comment
Delen op andere websites

mooi topic en uiterst interessant :klap:

Ikzelf ben geinteresseerd in dit soort zaken. Ik heb zelfs een boek over 'het Roswell-incident' en ook nog verschillende boeken over UFO's, buitenaards leven, etc.

KUTGW :bier:

Link to comment
Delen op andere websites

Ik geloof dat er een echte crach is geweest in Roswell, omdat die Major's en de soldaten iedere keer met een nieuwe smoes aankwamen dus het is al echt duidelijk, die Amerikaanse lui zijn gewoon sneaky net zoals met PrisonBreak de regering daar heeft gewoon veel geheimen en macht, als je een geheim doorverteld wordt je onderdruk gezegt of vermoord.

En deze moet je zeker weten zien :

http://www.youtube.com/watch?v=VQm-xKJs1Jg...ted&search=

En deze en check vooral 02:28 zeer belangerijk stuk :

http://www.youtube.com/watch?v=BzloRnJYCsU...ted&search=

Bewerkt: door Muay Thai
Link to comment
Delen op andere websites

Zeer goed topic dit :*D

Omdat ik ook zeer geintreseerd ben wat er zich allemaal afspeelt in en rondom Area 51 ben ik ook even op het Internet gaan zoeken. Veel filmpjes zijn nep of gewoon weg troep. Ik heb toch wel een aantal interessante filmpjes gevonden over UFO'S

Kijk vooral op de laatste 3 seconden, er vliegt ineens een zwart "voorwerp" door de lucht.. heel vreemd.

Zeer vreemd, een UFO recht in de lens van de camera man. Ik heb mijn twijfels over de echtheid van dit filmpje.

Twee mannen in een vliegtuigje op verkenning. Je ziet beelden van dichtbij (area51). Dit filmpje is zeker 10 minuten kijken waard :dans:

Blink

Link to comment
Delen op andere websites

Wist je dat :

Wist je dat UFO's ook in de piramides zijn getekend? of miljoenen jaren terug in grotten verschillende schilderijen.

Toen had men niet zulk soort technologie.

Area 51

Area 51 bovenste gedeelte is gewoon een fake stuk nu de hele Area 51 is nep hoor je moet er niet veel van verwachten omdat zoveel mensen video's van landenden UFO's daar hebben gezien en zelf meegemaakt.

Zijn ze verhuist.

Nogmaals er kunnen vast fake filmpjes ertussen staan bij YouTube, maar één ding geloof wat je zelf denkt de regering kan ook zo maken dat men het niet meer gelooft tegenwoordig lijkt het allemaal dat iedereen met politiek bezig is dit en dat maar ik weet haast wel zeker Amerika of Rusland zijn sneaky bezig.

Het is allemaal maar raar.

Maar kom op mensen denk je nou echt dat wij enigste zijn die zo leven? oke buiten ons zijn vast paar bacteriën maar veel verder zijn er heus wel andere soorten levens, mischien leven ze ook in een andere tijd dat zo door de tijd reizen ooit daar aan gedacht?

Link to comment
Delen op andere websites

Ze zeggen ook dat ze een alien lijk gevonden hebben , dat geloof ik niet, maar er is wel iets raars aan de hand daar, en ik denk dat aliens wel kunnen bestaan :{

Kijk dat zijn ook van die spelletjes van hun zal ik je eens wat vertellen, die Roswell he toen ze later een soort van een neppe film uitbrachten dat is zeker weten door die militairen laten maken zodat er later '' zogenaamd '' bekend wordt dat het nep is dat iedereen dan denkt ' Nou geloof ik er niet meer in! nep! '' snap je? die lui spelen allemaal dingen.

Maar die crash is er ik laat wel even een video ervan zien :

DIT IS HEM !

Ze beweren dat het een zogenaamde raket is of iets anders ze kwamen iedere keer met een andere smoes

Dit noem ik geen raket?

Nog andere zeer interesante video's

Hier nog één deze kijk eens hetzelfde maar moet je kijken in heel slomotion wat er dan gebeurd

http://www.youtube.com/watch?v=-ZWF9kCIcGo...ted&search=

Zeer belangerijk!

Ik weet niet of dit echt is maar lijkt naar wel kijk dit eens!

Bewerkt: door Muay Thai
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...