Jump to content

OG-J

Recommended Posts

Het was toch ergens door Rockstar Games al onthuld dat het een map zou zijn dat 5x zo groot is als de GTA IV versie van Liberty City? En dat het alleen de stad Los Santos zou zijn en ongeveer een derde van de map zou bedekken? En buiten Los Santos heb je dan kleine dorpjes, boerderijtjes, uitgestrekte bossen, een bergketen en her en der een stromend riviertje. Los Santos zal sowieso wel groter worden dan de San Andreas versie.

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 276
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • thebig

    28

  • Phoenyxar

    26

  • Vahnstad

    24

  • Jesperkaj

    18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Allemaal geruchten, al klinkt het zeer aannemelijk.

Het enige wat Rockstar écht heeft bevestigd, is terug te vinden in dat ene zinnetje op de vorige pagina, meer is er nog niet bekend van GTA V.

Tenzij dat er ook een mogelijkheid zal zijn om gangs te vormen in de multiplayer.

Link to comment
Delen op andere websites

Het wordt sowieso Los Santos + Omgeving, maar de reden waarom ik toch voor "+ Andere stad/steden" koos is omdat ik wel bijna zeker weet dat er ergens een speciale missie komt waar je eventjes naar een andere stad gaat, zoals in Grand Theft Auto: San Andreas met de missie "Saint Mark's Bistro" waar je van San Andreas even naar Liberty City vliegt, en weer terugkeert.

Link to comment
Delen op andere websites

Alleen had je er ook niet veel aan dat je 1 gebouw zag en een steegje waar je niet uitkon. En een cutscene met 1 baan.

Als ze je naar een andere stad laten vliegen, zou het wel leuk zijn dat je er meer kon doen. Maar ik denk nog niet dat dit voor deze GTA zal zijn.

Ik geloof dat ze ooit wel eens iets écht reusachtig gaan maken.

Link to comment
Delen op andere websites

Als er weer uitgebreide DLC voor te krijgen is, brengt dat wellicht nog nieuw gebied buiten de originele map? Stadje, eilandje? Maar de game zelf zal niets meer hebben dan zoals het door Rockstar zelf aangekondigde Los Santos en omgeving.. :)

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...

Ik heb de eerste mogelijkheid gekozen omdat ik graag alle steden van gta sa in anno deze tijd wil zien, zodat je naar plaatsen kan gaan rijken die in SA er ook waren er zo alles een kan gaan bekijken. smile2.gif

Maar ook zou ik willen dat hiernaast ook nieuwe steden en gebieden komen zodat niet alles hetzelfde is als in SA. shiny.gif

Link to comment
Delen op andere websites

  • 4 weken later...

Misschien komt dat omdat R* Los Angeles nu waarheidsgetrouwer gaat namaken dan in GTA SA. Naar mijn weten liggen San Francisco en Las Vegas in het echt ook niet naast Los Angeles, dus dat gaat in het spel ook niet anders zijn. Er ligt ook een berg in Los Angeles, dus daar ligt het probleem ook niet.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

Zoals ik al in m'n statusupdate had vermeld is het in de Verenigde Staten gebruikelijk om de staten bovenaan de nummerplaten te vermelden. Als je in Los Angeles zou rondrijden zal je ook nummerplaten tegenkomen waar 'California' bovenaan vermeld staat. Aangezien Los Santos gelegen is in de staat San Andreas, wordt er dus 'San Andreas' bovenaan de nummerplaten vermeld.

Link to comment
Delen op andere websites

Waarom staat er San Andreas op de kenteken van deze Cheetah uit gta V?

Wat kan de reden zijn dat ze San Andreas op de kenteken zetten, als de meeste denken dat alleen LS in gta V zal zijn. Dan is het toch logischer om Los Santos boven de kenteken te zetten??

Ik wil even wat aandacht geven aan deze kenteken. Het is dus geen vraag of alleen LS voorkomt, de vraag is: Waarom staat er San Andreas op deze kentekenplaat uit gta V?

Hier zie je een grootere afbeelding waar je San Andreas makkelijk kan zien: http://www.rockstargames.com/V/img/global/screenshots/V-4-1280.jpg

actual_1345416829.jpg

Bewerkt: door GTAKevin023
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...