Jump to content

Wie is de Mol 2016! (NL)


Dexist

Wie is de Mol 2016  

16 leden hebben gestemd

  1. 1. Mijn mol is:

    • Airen Mylene
      0
    • Annemieke Schollaardt
      3
    • Cécile Narinx
      1
    • Ellie Lust
      0
    • Klaas van Kruistum
      9
    • Marjolein Keuning
      1
    • Remy van Kesteren
      0
    • Rop Verheijen
      1
    • Taeke Takema
      0
    • Tim Hofman
      1


Recommended Posts

  • Reacties 212
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Dexist

    40

  • Dutchy3010

    33

  • Bassieboy35

    29

  • aron24

    18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eindelijk heb ik de aflevering ook gezien. Erg leuke intro zo, maakt het inderdaad spannend. Wat wel opviel is dat Art veel naar boven zat te kijken met zijn ogen tijdens dat gesprek. Zou het dus een vrij lange mol zijn? Dat zou betekenen iemand als Annemiek, Klaas, Tim, Remy of Marjolijn. Verder is het inderdaad nog een vrij grote chaos. Uit een eerste aflevering, zeker met geen afvaller valt moeilijk iets op te merken. Om die Ellie kan ik trouwens erg lachen, sowieso ook het stukje dat ze alvast lieten zien van volgende week was geniaal. :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Eerste keer dat ik het programma kijk, ik ga het zeker volgen. Wat ik vooral leuk vind is het scala verschillende karakters, soms deed het me een beetje denken aan die personages uit het eerste seizoen van Digimon. Het zijn gelukkig ook veelal sub-BN'ers, dus geen figuren als Ali B, Yvonne Jaspers, Jamai of zo'n andere showbizz-clown.

Link to comment
Delen op andere websites

Wat ik vooral leuk vind is het scala verschillende karakters, soms deed het me een beetje denken aan die personages uit het eerste seizoen van Digimon. Het zijn gelukkig ook veelal sub-BN'ers, dus geen figuren als Ali B, Yvonne Jaspers, Jamai of zo'n andere showbizz-clown.
Daar ben ik het volledig mee eens. Zo zorgen ze ieder jaar wel voor een goeie chemie in de groep. Ik heb wel eens kennissen van mij horen roepen dat ze het jammer vinden dat het geen 'echte' BN'ers zijn, maar dit vind ik zo wel prettiger. Ik heb meestal bij de meeste deelnemers zoiets van: hmmm ik heb je toch ooit op tv gezien, maar van wat? Dit jaar ben ik wel redelijk bekend met bijna alle deelnemers :Y
Link to comment
Delen op andere websites

Wat mij vooral opviel, was dat Art aan het einde van zijn gesprek met de mol iets zei in de trent van "Ik spreek je pas weer bij de finale". Zou dat betekenen dat allen met wie hij vanaf nu een een-op-een gesprekje heeft niet de mol is? In dat geval valt Klaas dus al af, zij spraken elkaar op het station. Verder zijn er wel wat lichte verdenkmakingen, maar een duidelijke mol is er nog niet.

Link to comment
Delen op andere websites

Dat viel mij inderdaad ook op. Punt is wel dat er vaak per aflevering wel zo'n gesprekje is en dat de mol vinden er wel een stuk makkelijker op wordt. Voorlopig neem ik die uitspraak nog niet al te serieus, maar het kan best waar zijn.

Link to comment
Delen op andere websites

Het is natuurlijk zo dat er vaak hele duidelijke aanwijzingen zijn. Vorig jaar, met Margriet als mol, waren er vaak bloemen in beeld. Jammer genoeg leg je vaak die link pas als het voorbij is :puh: Dit vond ik wel een duidelijke, dus houd ik me er nu maar even aan vast ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Heb net ook eindelijk de eerste aflevering uitgekeken. Die intro was me inderdaad te lang. Ik vind het goed dat er zo geheimzinnig werd gedaan en dat de Mol als het ware gebrieft werd, maar om dan ook nog eens alle kandidaten voor te stellen. Dat had perfect gedurende het programma gekund. Ik ken op het einde van de aflevering nog altijd niet alle namen, dus daar heeft het ook geen voordeel gespeeld.

Wat een spel voor niets om dat penningmeesterschap, zeg. Van mensen die het elkaar niet gunnen en die Ellie die veel te fanatiek ervoor gaat. Ze moesten er niet eens eentje kiezen. Niet dat ik vind dat ze er geen mochten kiezen, maar dat er zoveel rond gediscussieerd werd...

Voor de rest wel een leuke aflevering. Ik heb nog niet direct een idee wie de Mol zou kunnen zijn, de opdrachten leenden er zich ook niet echt helemaal toe om iemand echt verdacht te maken.

Link to comment
Delen op andere websites

post-6602-0-43791200-1452342065.png

(Data komt uit de poll en verdenkingen in de posts)

Zo als te verwachten zijn de verdenkingen nog erg verdeeld! Wie weet brengt de uitzending van vanavond daar wellicht verandering in!

- In de poll kun je vanaf nu meerdere mollen aangeven!

Bewerkt: door Dexist
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...