Jump to content

Wie is de Mol 2016! (NL)


Dexist

Wie is de Mol 2016  

16 leden hebben gestemd

  1. 1. Mijn mol is:

    • Airen Mylene
      0
    • Annemieke Schollaardt
      3
    • Cécile Narinx
      1
    • Ellie Lust
      0
    • Klaas van Kruistum
      9
    • Marjolein Keuning
      1
    • Remy van Kesteren
      0
    • Rop Verheijen
      1
    • Taeke Takema
      0
    • Tim Hofman
      1


Recommended Posts

  • Reacties 212
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Dexist

    40

  • Dutchy3010

    33

  • Bassieboy35

    29

  • aron24

    18

Top Posters In This Topic

Posted Images

De hint van Klaas vind ik nog steeds erg sterk, maar Remy heeft in de extra beelden ook een leuke hint gegeven... Ik heb een hoofdtelefoon extra zuiver klinkt en daarmee hoor ik in ieder geval dat hij het woord 'lig' niet helemaal normaal uitspreekt.

Klopt, eerste instantie verstond ik lig, maar bij een twee keer lieg. Zou kunnen, zijn toch al aantal hints naar Rémy. Zeker iemand om in de gaten te houden,

Link to comment
Delen op andere websites

Rop dondert in het het, whaha.

Remu eruit, aan de ene kant fijn, aan de andere kant jammer(was een leuke kandidaat). Het was een verdachte, daarom is het fijn dat je hem kan wegstrepen en meerdere lijntjes uitdenken. Weet iemand waarop Remy zat?

Bewerkt: door aron24
Link to comment
Delen op andere websites

Remy er inderdaad uit, niet verwacht. Verder houd ik Klaas vooral in de gaten. Wel een absurd bedrag voor die vijf vragen. Aan het gezicht van Tim te zien leek hij het te hebben gedaan. Maarja, het een na hoogste bedrag. Wellicht dat de Mol alles had in gezet en ik/zij gewoon ging gokken wat er verder werd ingezet. Directe invloed had de mol niet denk ik?

Link to comment
Delen op andere websites

Net aflevering 3 teruggekeken, het stoort me gruwelijk dat ze dit verplaatst hebben van de donderdag- naar de zaterdagavond. Had niet verwacht dat Remy eruit zou donderen, zat in eerste instantie op hem. Waarom weet ik eigenlijk niet meer zo goed, maar ik gun het hem ook niet dat die eruit ligt, 0€ uit de pot proberen te trekken emo.gif

Letten op wie de pot probeerde te saboteren was uiteindelijk ook zinloos, aangezien de mol al op de hoogte was van de bizarre ontknoping van deze aflevering.

Ik heb geen idee wie de mol zou kunnen zijn, ik stem voorlopig op Annemieke.

Oh en trouwens, best wel een hele leuke aflevering vond ik.

Bewerkt: door FrankyFourFingers
Link to comment
Delen op andere websites

Letten op wie de pot probeerde te saboteren was uiteindelijk ook zinloos, aangezien de mol al op de hoogte was van de bizarre ontknoping van deze aflevering.

Tjah de mol kon gewoon het hoogste bedrag inzetten, aangezien toch het één na hoogste, unieke bedrag, het bedrag zou zijn dat uit de pot ging. Eigenlijk een gratis mogelijkheid voor de mol om er veel geld uit te halen.

Link to comment
Delen op andere websites

Net de derde aflevering gezien. Inderdaad jammer dat Remy eruit ligt, was een fijne kandidaat.

Leek even dat het een aflevering ging worden waarin ze wat geld gingen verdienen: eerst een mooi bedrag met die opdracht met de geldbriefjes, dan heel wat geld bij de laseropdracht... en dan toch weer de helft van de pot eraf. Als kandidaten zo vroeg in het spel al bereid zijn om zo'n grote bedragen te bieden om de kans toch wat te verkleinen om eruit te liggen, dan ben ik benieuwd hoeveel er later nog vanaf gaat gaan bij dergelijke opdrachten. Want als we eerlijk blijven: de kans dat je eruit ligt met 9 kandidaten in het spel, is 1/8. En zelfs al mag je kiezen welke vragen er weg gaan: het blijft puur giswerk. Voor hetzelfde geld zit je helemaal fout en schrap je vragen die je zonder het te weten op de juiste Mol had geplaatst. Dan zijn die 5 vraagjes toch zeer duur verkocht, vind ik.

Ik heb nog altijd geen concrete Mol. Annemieke en Ellie hebben zich wel verdacht gemaakt bij die laseropdracht, maar voor de rest niet iets gezien. Taeke lijkt het me alleszins niet te zijn, die had heus niet zoveel geld moeten verdienen met de laseropdracht, zelfs al wist hij wat de laatste opdracht ging zijn. Voorlopig denk ik toch dat het Annemieke of Rop is. Niet echt zware verdenkingen, meer op gevoel :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Nu wel in het goede topic, straks weer even kijken smile3.gif Klaas maar even extra in de gaten houden.

post-6602-0-06499600-1453584533.png

Hier nog de verdenkingen na week 3, vlak voor de 4de aflevering, nog steeds heel veel verdenkingen naar Klaas toe!

Bewerkt: door Dexist
Link to comment
Delen op andere websites

Eigenlijk na aflevering 3, toen Remy werd weggestuurd, is mijn focus gevallen op Rop Verheijen als mol. Nu, na aflevering 4, is mijn verdenking voor hem enorm gegroeid. Het zou mij heel, heel erg verbazen als hij het niet is.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik zit nu echt wel hard op Marjolein. Heeft de opdracht hard gefaald. Zat heel erg op haar gemak bij de test. En heeft hard op Ellie gezeten, wie duidelijk geen mol was, en toch zit ze er nog in.

Ja hoor, Marjolein!

Cecile zat ook op Ellie, en die zit er ook nog in :puh:, en deed ook niet mee met de klim opdracht(ook niet eens geprobeerd)

Annemieke faalde de klimopdracht(expres?) en heeft -500 gepakt, weliswaar voor 3 jokers.

Toch ook wel gek dat ze de vraag fout hadden over wanneer er twee jokers werden opgegooid, hoe groot de kans is dat hij op 'mol' landt. Tekst staat aan beide kanten dacht ik?

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...