Jump to content

Het algemene vragen topic.


Matiscus

Recommended Posts

Hoe zit het eigenlijk met Cortez? Wordt hij genoemt in VCS? Zie je hem?

Hier is een heel simpel antwoord op namelijk nee. Colonel Cortez komt nergens in het spel VCS voor, zijn schip ligt er dan ook nog niet in 1984 zoals hij er wel lag in 198. Verder kom je Colonel Cortez ook niet tegen op de radio of enig andere verwijzing. Nog veel plezier met VCS.

Dat is niet waar wat je zegt. Colonel Cortez komt niet voor in het spel, maar er wordt wel verwezen naar Colonel Cortez. Dit kun je zien op de pagina van Wikigta. De Colonel wordt genoemd in deze missie door Gonzales. Dit kun je zien op de screenshot op Wikigta. De screenshot is genomen door Pietje II. Gonzales zegt dat hij de drugs van zijn Colonel op een veilige manier wil vervoeren.

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 977
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Pietje II

    84

  • DenkaanHenk

    61

  • BigM

    60

  • Multi-gunner

    55

Top Posters In This Topic

Posted Images

vraagje.

Voor de vaartuigenlijst van de CAF heb ik nog een boot nodig. een dingy alleen kan ik deze niet vinden.. ik heb ook geen idee hoe deze boot eruit ziet want op wikigta staat er ook niks over. Weet iemand misschien waar ik deze dingy kan vinden?

Link to comment
Delen op andere websites

Een dinghy is in de GTA serie niks anders dan een rubberboot en het de naam heeft niet echt iets te maken met een rubberboot dus ik kan me voorstellen dat je het niet helemaal snapte. Ik kan je wel vertellen waar deze boot te vinden is, en wel onder de brug van Main Land naar Vice City Beach gebied, oftewel van het eerste eiland naar het tweede eiland. Omdat dit misschien niet als muziek in de oren klinkt heb ik een kaartje die ik ooit eens gemaakt heb hierbij geplakt. Mocht er naast dit nog wat wezen dan roep je maar hoor. :)

post-5021-1171804623_thumb.jpg

@ hieronder: Graag gedaan. ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Wanneer kun je 6 sterren krijgen?

Ik heb je bericht even verplaatst vanuit het 'Favoriete Poltie Corps' topic. Dat is een mening topic en daar hoor je dus geen vragen te stellen. Voor vragen kun je in dit topic posten of je maakt een eigen topic aan indien het probleem groot is natuurlijk, want kleine vraagjes kun je altijd hier stellen. :) Maar ik zal even je vraag beantwoorden.

Ik weet niet of je de storyline al behaald hebt? Zo ja, pak dan de Rhino op Fort Baxter en draai de grote schijf op de kop van de tank 180°. Dit doe je met besturing 1 met de [<] en [>] toetsen. Dan ga je vuren en ga je zoveel mogelijk chaos maken, omdat je hierin vrijwel alle corpsen overwint zul je ooit wel eens bij 6 komen, maar pas op; die hebben ook tanks dus dat is hard tegen hard. Overleven zul je het eigenlijk nooit, maar het is wel leuk om te doen. :D

@ hieronder: Nee, maar het is met een tank wel makkelijker en beter te behalen. Je kunt ook gewoon een cheat gebruiken om een tank te spawnen.

Link to comment
Delen op andere websites

Oke, maar even een vraagje over de multiplayer mode. Ik heb het nog niet gedaan, maar heb je dan ieder een eigen scherm of krijg je weer half/half beeld zoals in SA. Het lijkt me omdat je 2 PSP's dus twee schermen. Allebei een volledig scherm hebt. Zou wel vet zijn.

Bewerkt: door WWEGTA
Link to comment
Delen op andere websites

Ach, dat is eigenlijk bij alle wapens zo. Neem nou de rifles uit San andreas. De gewone country rifle schiet hetzelfde als de sniper rifle, alleen heeft de sniper rifle een scope om in te zoomen, ook een nieuw jasje. En die sub-machine guns lijken altijd op elkaar.

Link to comment
Delen op andere websites

welke missie's moet je doen bij elk empire-buileding bijv bij brothel hoeren vervoeren en bij protection racket ...

alvast bedankt :)

ps: sorry dat ik het in een ander zijn topic post :$

60, wil je dit soort vragen in het vervolg posten in het algemene vragen topic? Bij deze heb ik het dus naar het Algemene vragen topic verplaatst, ook beantwoord ik je vraag wel even nu we toch bezig zijn. Laat ik beginnen bij Protection Racket moet je naar een aantal winkels in geheel Vice City anno 1984 gaan. Het is aan jouw de taak om winkels te vernielen die beveiligd worden door andere gangs, denk aan de Sharks, Cholos of Bikers. Dit kun je met diverse wapens doen, je moet rond de 15 winkels slopen- wil je de procenten verdienen waar je recht op hebt voor de 100%- compleet.

Dan het hoeren bordeel, dat is een iets lastigere, want het gaat strikt op tijd. Je brengt een vrouw naar een klant, die klant doet er even dingen mee die wij hier niet op het forum mogen bespreken vanwege leeftijds verschillen. Je brengt een ander meisje weer naar een andere kerel en als je haar daarheen hebt gebracht moet je het andere meisje weer ophalen en zo werk je met twee dames en ben je als het ware het vervoer. Je zult dus niet erotische scènes te zien krijgen. Verder kom je in deze missie zeer variabele/verschillende dingen tegen zoals een klant die niet betaald en ga zo maar door. Ik moet wel zeggen dat het een leuke empire building missie is. Veel plezier op 9 maart! :klap:

Link to comment
Delen op andere websites

bij loan shark moet je motors of vrachtwagens stelen tegen tijd bij drugs moet je bv.drugs naar een plaats brengen en dan moet je b.v vluchten voor de flikken Bij smuggling moet je meestal(correct me if ia'm rong)

een boot pkajes ophalen en dan terug brengen naar je EB.Bij robbery moe je zoals de naam al zegt dingen stelen en dan terug brengen naar je Eb.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...